RSS Feed

Szervezzen programot pihenéssel egybekötve!

Úgy érzi, itt az ideje programokkal dús, ugyanakkor pihenést is lehetővé tevő napokat eltöltenie valahol? Nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt, ha egy közkedvelt fürdővárost választ. Hajdúszoboszlói hotelben megszállva eleget tehet a felüdülésnek, ugyanakkor számos programlehetőség is várja, így igénye szerint vehet részt a különféle rendezvényeken.

Mindegyikünk megérdemli, hogy legalább egy rövid időre elutazzon a megszokott környezetből, és igényünk szerint vegyünk részt érdekes eseményeken. Szálláshelyet tekintve fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat, ugyanis csak így pihenhetjük ki a magunkkal hozott fáradalmakat. Tökéletes választás lehet, ha fürdőváros mellett döntünk. Hajdúszoboszlói hotelben foglalva komfortosan érezhetjük magunkat jól kialakított szobában, speciális szolgáltatásokat rendelve, és akár egészségünket szolgáló gyógykezeléseket is igénybe vehetünk.

Hotel Járja*** hajdúszoboszlói hotelünk szeretettel várja Önt, és családját a páratlan szépségű város könnyen megközelíthető részén. Ha csak pihenésre vágyik, netán események iránt is érdeklődik, nálunk mindkét esetben kiválóan érezheti magát. Korszerűen felszerelt hajdúszoboszlói szállásunkon hangulatos környezetben töltheti idejét az év bármely részén. Szívesen adunk részletes tájékoztatást a közelben tartandó rendezvényekről. Akár már most is informálódhat, ha ellátogat internetes oldalunkra. Olvasson bővebben szolgáltatásainkról, és a különféle programokról a www.hoteljarja.hu –n!

Töltsön felejthetetlen pillanatokat Hajdúszoboszlói szálláson pihenve, és vegyen részt élményekkel teli programokon akár családjával együtt! Ajándékozza meg magát minél előbb pár nap pihenéssel egy csodálatos helyszínen, hiszen a feltöltődéssel hozzájárulhat a későbbi kiváló helytállásához, munkáját tekintve is! Ajánlatunk igénylése céljából, valamint felmerülő kérdéseivel keressen minket elérhetőségeinken, az info@hoteljarja.hu e-mail címünkön, vagy telefonon a 06-52-412724 –es számunkon!