RSS Feed

Szervezzen romantikus hétvégét az alföldre!

Szeretné meglepni kedvesét egy szerelmes hétvégével valamilyen alkalomból kifolyólag vagy akár csak egy sima ajándékként, hogy kettesben tölthessenek egy kis időt? Megannyi lehetőség közül választhatunk egy egész hétvégés programhoz! Általában a legtöbb pár egy egyszerű wellness hétvégére utazik, hogy együtt pihenjenek, de az egésznapos pihenés egy viszonylag zárt térben unalmas is lehet. Az igazi meglepetés, ha több programmal is készülünk kedvesünknek, és mozgalmasabbá tehetünk egy kettesben eltöltött hétvégét! Végre itt a tavasz így a lehetőségeink is megnőnek, a szabadtéri programok is helyet kapnak! Sok wellness központ nem szolgál további programokkal, akár a létesítmény elhelyezkedéséből kifolyólag is.

Ha szeretné egy romantikus hétvégét kedvesével igazán jó körülmények között eltölteni, jöjjenek el hozzánk! Szabaduljanak ki a nagyvárosi életből, hagyják maguk mögött a mindennapi stresszt, szívjanak friss levegőt és kapcsolódjanak ki közösen! Válasszák a puszták nyújtotta szabadságot! Látogassanak el az Alföld csodás tájaira, és szálljanak meg nálunk a Gedeon Tanya Panzióban! Ébredjenek a természet hangjaira az ébresztőóra helyett! Kóstoljon tradicionális magyar alföldi ételeket! Vegyen részt különböző programokon! Nálunk megannyi programon vehet részt kedvesével, próbálják ki a lovaglást, a különböző pusztaprogramokat vagy akár tegyenek egy romantikus közös lovas fogatozást! Fedezzék fel közösen az Alföld csodás területeit, és ha az egésznapos programok után egy kettesben eltöltött romantikus pihentető fürdőzésre vágynának lehetőségük van éjszakai termálfürdőzésre! Garantáljuk, hogy élményekben gazadag, pihentető hétvégén lesznek túl és újra felfrissülve, energiával tele térhetnek vissza a mindennapokba! Ha szeretné egy igazán romantikus hétvégével meglepni kedvesét, és a vidéki turizmus az, amire vágynak, akkor utazzanak el hozzánk!

Alföldi szálláshelyünk más egyéb lehetőségnek is helyet ad! További szolgáltatásokról érdeklődhet honlapunkon, a www.gedeonfarm.com címen vagy telefonon a 06 76 722 800 telefonszámon!