RSS Feed

Szórakozzon szeretteivel egy családi élményparkban!

Kikapcsolódásra vágyik, és olyan helyszínt keres, ahol családjával együtt jól érezhetik magukat? Érdeklődik a különféle programok iránt, és előnyben részesíti a természetet? Kitűnő választás lehet, ha egy, a fővároshoz közel található, különleges lehetőségeket nyújtó élményparkban tölti szabadidejét!

Egyre kevesebb időnk jut arra, hogy a szabadban tartózkodjunk és rendszeresen mozogjunk. Munkánk és egyéb, teljesítésre váró feladataink napjaink egészét kiteszik. Azonban fontos, hogy legalább bizonyos időközönként kikapcsolódjunk. Családunkkal együtt is útnak indulhatunk, magunk mögött hagyva a városi forgatagot. Tökéletes program lehet, ha élményparkot keresünk fel. Itt életkorunktól függetlenül találhatunk örömteli perceket okozó lehetőségeket. A szabadban töltött idő, a különféle sportolási módok, és számos más érdekesség nyújthat újat gyermekünk számára is. Ha nem szeretnénk a fővárostól messzire utazni, hamar találhatunk a közelben is élményparkot.

Kijelölt időpontokban a hideg hónapok alatt is, a tavasz beköszöntével pedig hosszú időn keresztül, mindennapos nyitva tartással várjuk Seholsziget Élményparkunkban. Számos sportolási lehetőséget nyújtunk, valamint fűszerkertünket és lovardánkat egyaránt megtekintheti. Családi kikapcsolódás céljából remek ötlet lehet hozzánk utazni. Ráadásul egyszerűen és gyorsan eljuthat élményparkunkba, ugyanis csak 45 percre vagyunk Budapesttől. A szabad programokon, és a csodálatos környezet igény szerinti megtekintésén kívül osztálykirándulások, táborozások, csapatépítő tréningek lebonyolítását is vállaljuk. Tudjon meg többet élményparkunkról a www.seszi.hu internetes oldalunkon!

Hagyja maga mögött a nyüzsgő várost, és kapcsolódjon ki családjával együtt nőtincsi élményparkunkban! Vegyen részt egy felejthetetlen kalandban és különféle programokon! Amennyiben kérdése merül fel, keressen minket a 06-20-329-2422-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet nekünk az info@seszi.hu e-mail címünkre!