RSS Feed

Tachográf javításra van szüksége?

tachográf javítás

Tachográfokkal elsősorban hivatásos sofőrök járműveiben találkozhatunk, és ezen eszközök közvetlenül a jármű motorjára kötve képesek kimutatni és elraktározni az autóbusz vagy teherautó megtett útját, sebességét, az útszakaszok hosszát, valamint a sofőr által beiktatott pihenők számát és hosszát. A tachográfok eleinte analóg kialakításúak voltak, az utóbbi évtizedekben a digitális tachográfok terjedtek el, hiszen ezek pontosabban mérnek, és jóval több ideig képesek eltárolni az információkat. Többek között adminisztrációs szempontból fontos meglétük, meghibásodás vagy probléma esetén pedig fontos, hogy profi tachográf javítással foglalkozó céghez forduljunk.

Egy meghibásodott tachográf részlegesen vagy egyáltalán nem mér, pedig a sofőrök számára kötelező jellegű a pontos adatok továbbítása a munkáltató, és szükség esetén a hivatalos szervek felé, hiszen azok bármikor lekérhetők és ellenőrizhetők. De kire bízzunk tachográf javítási szolgáltatásokat?

Amennyiben szeretné a legjobb kezekben tudni a tachográf javítás kérdéseit, legyen szó régebbi, analóg típusról, vagy modernebb, digitális darabról, a Kunstár és Társa Bt. csapatára számíthat! Cégünk fő szakterülete a tachográfok javítása, forgalmazása, beépítése, hitelesítése és illesztése. Emellett segítünk a mért adatok letöltésében és számítógépes kiértékelésében is az 561/2006 EK rendelet szerint.

Tachográf javításra szakosodott cégünk akkor segít, ha szállítmányozással foglalkozó cége nem elégedett jelenlegi tachográfos partnerével. Nagyszénáson található cégünk márkafüggetlen tachográfos szolgáltatásokat biztosít ügyfeleinek, és nagy hozzáértéssel segítünk minden ezzel kapcsolatos feladat ellátásában és probléma megoldásában.

További információért  látogasson el cégünk weboldalára, a www.kunstartachograf.hu címen, ahol mindent megtudhat tachográf javítási, beépítési, illesztési és kiértékelési szolgáltatásainkról! Bővebb információt a 06-30/458-1185-ös telefonszámon, valamint a kunstarbt@globonet.hu e-mail címen tudunk biztosítani.