RSS Feed

Tanuljon szakmát! – Az útépítő– és karbantartógép kezelői tanfolyam előnyeiről

A biztos megélhetési lehetőség mindenki számára rendkívül fontos szempont, amikor szakmát választ. Napjainkban már mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amikor más munkakör után kell néznie, és ahhoz, hogy az új pozícióban elhelyezkedhessen, megfelelő képzettséggel kell rendelkeznie.

A változtatás előtt, először is a munkaerő piac felmérésével mérlegelni kell, hogy melyek a hiányszakmák, melyek azok a foglalkozások, amelyek biztos megélhetést nyújthatnak. Az egyik, folyamatosan munkát adó ágazat az építőipar, az útépítés, ahol soha nincs leállás. Ezeken a területeken nélkülözhetetlenek a szakemberek.

Ha valaki szívesen dolgozna egy ilyen biztos megélhetést nyújtó helyen, sok cégnél talál álláslehetőséget.

Az útépítési munkálatok különféle pozíciók betöltésére adnak lehetőséget, de elengedhetetlen az útépítő – és karbantartógép kezelői OKJ bizonyítvány megléte, mely az elhelyezkedés lehetőségét biztosítja. Az államilag elismert OKJ-s végzettség megszerzéséhez elégséges a nyolc osztályos bizonyítvány, és egészségügyi alkalmasságról orvosi igazolás megléte.

Az útépítői- és karbantartógép kezelői tanfolyam (OKJ E-000496/2014/A006) során az általános és speciális ismeretekből kell vizsgát tenni. Amennyiben a kezelni kívánt gép önjáró, pl. egy sószóró gép, akkor egy olyan hatósági gépcsoport vizsgát kell az OKJ-t követően letenni, mely számos az útépítés és karbantartás során használt gép és eszköz kezelésére ad jogosultságot.

Ha szeretne munkahelyet váltani, és egy jövedelmezőbb pozícióban elhelyezkedni, javasoljuk, tanulja ki a mintegy 2 hónap alatt elsajátítható útépítő- és karbantartógép kezelői szakmát és jövője kiszámíthatóvá válik! Keresse fel a Fuvinfo Iroda Információ-szolgáltató és Oktató Kft. -t és tájékozódjon a képzés részleteiről!

Amennyiben Ön munkáltató és már az útépítés területén van munkája, gépekkel rendelkezik, ajánljuk a fenti útépítő – és karbantartógép kezelői OKJ tanfolyamunkat a munkavállalói részére, hogy minden ellenőrző hatóság részére megfeleljenek, elkerüljék a bírságokat!

Bővebb információkért keressék fel weboldalunkat a www.fuvinfoiroda.hu címen! Kérdés esetén 06-1-261-0078-as telefonszámon állunk szíves rendelkezésükre, de elküldhetik kérdéseiket info@fuvinfoiroda.hu címre is! Legyünk együtt sikeresek!