RSS Feed

Targonca akkumulátorok a modern igényekre szabva

A targoncák kihagyhatatlan elemei a jól megszervezett és kiszámíthatóan működő raktározásnak. Az egymáshoz kapcsolódó feladatok együttesen oda vezetnek, hogy egy raktár élete nemcsak átlátható, de sikeres, sőt biztonságos is. A targoncák segítségével az árubevétel, a nagyobb mennyiségű és nehezebb termékek mozgatása, szállítása és pakolása gyerekjáték. Ma már többféle targonca mellett is dönthetünk, lehet villamos árammal vagy benzinnel működtethető gép is a gépparkunkban. A targonca akkumulátorok az elektromos targoncák működőképességét biztosítják, ezek nélkül az alkatrészek nélkül a targoncát nem lehetne mozgásra bírni.

A targonca akkumulátorok lehetnek savas ólom akkumulátorok vagy lítium-inonos változatok is.  Nyilvánvalóan mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Egy korszerű akkumulátor esetében viszont minden felhasználó ugyanazt várja el az alkatrésztől. A targonca akkumulátor lehetőleg karbantartásmentes legyen, könnyen kezelhető, gyorsan tölthető és hosszú élettartammal bírjon, maximális hatékonysággal működjön, ideális energiafogyasztással, és az sem hátrány, ha még környezetbarát alkatrész  is.

Amennyiben gondja akadt a régi akkumulátorral, keresse fel bátran szervizünket, és kicseréljük az alkatrészt! Látogasson el www.targoncaszalon.hu weboldalunkra, és ismerje meg tevékenységünk részleteit!  Vegye igénybe teljes körű, targoncával kapcsolatos szolgáltatásainkat! Minket mindig megtalál, ha targoncát szeretne bérelni, ha targoncája elromlik vagy karbantartásra szorul, de akkor is hozzánk forduljon, ha új vagy esetleg használt targoncát vásárolna! Keressen minket bizalommal, és szerelje fel a legjobb és legmegbízhatóbb targoncákkal, illetve targoncákhoz való kiegészítőkkel vállalkozását!

Várjuk minden kedves ügyfelünket targonca akkumulátort érintő problémák kapcsán is! Elérhetőségeinken felkereshet minket, és minden felmerülő kérdésére választ kaphat! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-277-1252-es telefonszámon vagy írjon nekünk elektronikus levelet az info@targoncaszalon.hu e-mail címre!