RSS Feed

Targonca és emelőgép kezelői jogosítvány segítségünkkel

Nagyon sok munkaterületen előfordul, hogy nehéz tárgyakat, raklapra pakolt termékeket kell mozgatnunk. Ezek áthelyezése nehéz, esetleg lehetetlen lenne, és sok időt venne igénybe kezeink által. Ilyenkor szükséges valamilyen emelőgép vagy targonca használata, amik megkönnyítik és felgyorsítják a munkánkat. Az ilyen gépek egyrészének a kezelése saját magunk által is elsajátítható, de a gyors és szakszerű munkavégzés érdekében szükséges a targonca- és emelőgép kezelői jogosítvány megszerzése. Továbbá, ha törvényes keretek között szeretnénk vezetni az adott gépet, abban az esetben is nélkülözhetetlenek a szükséges engedélyek. Egy esetleges ellenőrzés során súlyos büntetések várnak a targoncavezetőt alkalmazó cégre!

Targonca és emelőgép kezelői képzést OKJ-s tanfolyamok által végezhetünk el, melyek nem igényelnek különösebb előképzettséget. A tanfolyam megkezdéséhez a jelentkezőnek orvosi vizsgálaton kell túlesni, ahol megítélik, hogy alkalmas-e a megfelelő munkavégzésre, továbbá szükséges bizonyos életkor betöltése is. A targonca és emelőgép kezelői képzéseknek elméleti részük is van, ahol a tanuló megtanulhatja a targoncasofőrök speciális feladatait, de a hangsúly nagyrészt a gyakorlati oktatáson van, hogy a gépkezelő megfelelően elsajátítsa a targonca vagy emelőgép szakszerű kezelését. A targonca és emelőgép kezelői jogosítvány birtokában lévők képesek lesznek megoldani minden speciális feladatot, ami például egy raktáros munka során érheti őket.

Egy ilyen jogosítvánnyal a kezünkben előnyösebb helyzetbe kerülhetünk a munkaerőpiacon. Targonca és emelőgép kezelői jogosítványt manapság sok helyen megszerezhetünk. Megannyi cég és iskola indít ilyen vagy hasonló oktatásokat, de mindenféleképpen szükséges a képzés megkezdése előtt érdeklődni az adott iskola tanfolyamainak minőségéről! Ha szeretné megfelelő körülmények között elsajátítani a targoncák és emelőgépek gyors és profi működtetését, akkor forduljon hozzánk!

Honlapunkon érdeklődhet a targonca és emelőgép kezelői képzésünk felől! Látogasson el weboldalunkra, a www.precizkft.hu címre és tekintse meg további szolgáltatásainkat! Esetleges kérdésekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20/9438-607 telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@precizkft.hu e-mail címre!