RSS Feed

Tartsa nálunk fölöslegessé vált dolgait

A raktározás egy nagyon kiterjedt üzletág. Manapság már nagyon sok mindent tarthat különböző raktárakban. Gépjárművét, ha esetleg előreláthatólag hosszabb ideig nem lesz használat alatt, fölöslegessé vált bútorait, de akár a legapróbb személyes dolgait is. Ha sok fölöslegessé vált ruhával, apróbb tárggyal, játékkal rendelkezik otthonában, esetleg iratokkal irodájába, amik már csak a helyet foglalják, akkor érdemes egy miniraktárat bérelnie!

Forduljon hozzánk miniraktárak terén! Raktárunk megfelelő felkészültséggel és biztonsággal biztosítja Önnek dolgai épségét! Ha kisebb tárgyakat, papírokat szeretne máshol tárolni, miniraktár szolgáltatásunk tökéletes Önnek! Sok helyen csak nagyobb helységeket bérelhet raktárnak, amit közel sem tölt meg, de ugyanazt az árat kell kifizetnie érte. Cégünknél egy köbméteres vagy másfél köbméteres dobozokat bérelhet tárolásra! A dobozok jól lezártak és plombával ellátottak, így tudjuk, ha esetleg illetéktelenek néztek bele a tárolójába, de ezt elkerülendő raktárunk huszonnégy órás kamerarendszerrel felszerelt, és folyamatos védelem alatt áll a tökéletes biztonságért! Raktárunk továbbá megfelelő tűzvédelemmel is rendelkezik, hiszen egy ilyen hely rengeteg tűzveszélyes dolgot tartalmazhat! Raktárunk nyitvatartási ideje alatt bármikor kényelmesen hozzáférhet dolgaihoz. Ne hagyja, hogy a fölöslegessé vált, használatlan otthoni dolgok ellepjék életterét, és csak akadályozzák, zavarják Önt! Éljen miniraktár szolgáltatásunkkal! Tartsa nálunk biztonságban dolgait otthonán kívül!

Esetleges nagyobb méretű tárgyak, bútorok raktározása terén is segítségére lehetünk! Raktárunkban bérelhet raktárszobákat, vagy akár nagyobb elkerített tárolóhelyeket! Tekintse meg árjainkat és akcióinak! Béreljen hosszabb időre olcsóbban!

Cégünknél biztonságban tudhatja tulajdonát! Forduljon hozzánk bizalommal! További raktárbérlésekről információkat találhat honlapunkon, a www.maganraktar.com címen! Ha kérdése lenne, bátran keressen minket a +36 70 944 8080 vagy +36 23 412 222 telefonszámok egyikén!