RSS Feed

Tegye biztonságossá szállítmányainak útját!

Nagy mennyiségű áruk rendszeres szállításával foglalkozik, és szeretné minél hatékonyabban figyelemmel kísérni a termékekkel közlekedő gépjárművek aktuális tartózkodási helyeit? GPS nyomkövetéssel nem csak ez teljesülhet, hanem az autó védelméért is sokat tehet.

Manapság a logisztika bármely tevékenységről van szó, nélkülözhetetlen. Termékeinket leggyakrabban szállítmányozás útján kaphatjuk kézhez. Ahhoz, hogy minden helyszínen időre, sérülésmentesen, rendben érkezzenek az áruk, felelősségteljes munkára van szükség. A szállítást végző autók védelme érdekében legtöbbet akkor tehetünk, hogy nem csak a vezető megbízhatóságára ügyelünk, hanem speciális eszközöket is alkalmazunk. GPS nyomkövetéssel ezt rendkívül egyszerű, ugyanakkor hatékony módon megoldhatjuk. Modern GPS nyomkövetővel rengeteg előnynek örülhetünk. Megkönnyíti munkánkat, az úton lévő autónak védelmet biztosít. Egyszerűen nyújt értesítést arról, hogy a gépjárművünk elérte a célállomást. Külföldi szállítások esetén a megrendelő végigkísérheti áruinak helyzetét, és folyamatosan megbizonyosodhat arról, hogy rendben történik a szállítás. Az adminisztráción is nagymértékben könnyít, és mindezek mellett számos más funkcióval bővíthetjük a GPS nyomkövetést.

Kötelezettségek, valamint hűségidő nélküli, megbízható GPS nyomkövető alkalmazása céljából nálunk a legjobb helyen jár. Kizárólag csak annyit szükséges fizetnie, amennyit valóban használt a szolgáltatást tekintve. Internetes oldalunkon, a www.gps-nyomkovetes.net–en eszközeinkről és árainkról részletes információt szerezhet, emellett pedig hasznos tudnivalókról is olvashat a témát illetően.

Kövesse figyelemmel átláthatóan, biztonságban tudva szállítmányait! Igényelje a korszerű, megbízható GPS nyomkövetőt, amely kiemelkedően járul hozzá a sofőr és az autó védelméhez! Bővebb információért kereshet bennünket a 06-30-4770127 –es telefonszámunkon, és az info@gps-nyomkovetes.net e-mail címünkön!