RSS Feed

Tegye különlegessé az idei nőnapot vászonképpel!

Számos ünnepnap van az évben, melyekről megemlékezünk valamilyen formában. Vannak fontosabb események, amiket nagy családi körben ünneplünk, de olyan alkalmak is, melyek inkább csak azért vannak, hogy megtörjék a szürke hétköznapokat. A nőnap általában az utóbbiak közé tartozik, többnyire nem tervezünk semmi nagyszabásút, de kiváló lehetőség, hogy meglepjük hölgy ismerőseinket egy kedves ajándékkal.

A klasszikus virág és bonbon március 8-án is megállja a helyét, de ezek múlandó dolgok, melyekre jellemzően már nem emlékszünk évekkel később. Ha különleges ajándékot szeretnénk, a vászonkép nőnapra tökéletes választás! Egy meghitt vagy éppen szórakoztató emléket idéző közös fotó, esetleg a kedvenc festményből készített kép igazán személyre szóló meglepetés. A vászonkép készítés sokoldalú megoldás, legyen szó a párunkról, édesanyánkról vagy akár egy kedves barátról, mindenkinek megtalálhatjuk azt a változatot, ami legjobban illik egyéniségéhez. Emellett a választott minta és a vászonkép mérete a megajándékozott otthonára szabható, így egy kis tervezéssel biztosak lehetünk benne, hogy mosolyt csalunk hölgy ismerősünk arcára.

Miért venne bonbont és virágot, ha ugyanabból az összegből olyan ajándékot adhat, ami egyedi és maradandó emlék? Idén válasszon egy igazán kreatív meglepetést, rendeljen vászonképet nőnapra! Látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg a Vászonkép Szalon által kínált lehetőségeket! A www.vaszonkepszalon.hu honlapunkon tájékozódhat szolgáltatásaink részleteiről, az árakról, a rendelés menetéről, de számos hasznos tanáccsal is ellátjuk, és ötleteket is meríthet.

A vászonkép nőnapra garantáltan különleges meglepetés, ne hagyja ki! Felmerülő kérdéseivel és egyedi elképzeléseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-70-387-5747-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címre! Ne feledje, a vászonkép készítéshez csupán egy jó ötlet kell, a többi a mi dolgunk!