RSS Feed

Tegye különlegessé gépjárművét egyedi rendszámmal!

Az emberek minden körülmények között kedvelik az egyedi, különleges megoldásokat, így nem véletlen, hogy már a rendszámokkal kapcsolatban is felmerült ez. Azonban, ha valaki az utakon is szeretné kifejezni személyiségét, és egyedi rendszámot készíttetne ehhez, fontos, hogy odafigyeljen az ügyintézés minden mozzanatára!

Az egyedi rendszám készíttetése nem hosszú folyamat, viszont ahhoz, hogy törvényesen is közlekedhessen különleges táblájával, mindenképp végig kell járnia az ügyintézéseket, hiszen bármilyen papír, vagy adat hiányzik, abban az esetben szabálytalanságot követ el! Ha a fejében már összeállt az egyedi rendszáma, először is engedélyeztetni kell a választott rendszám-kombinációt a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. Ezután a gyártási és kiadási engedélyt le kell adni az okmányirodában, ahol ezért cserébe kiadják a csekket a felmerülő költségekről. Ha ennek befizetése teljesült, akkor megkezdődik az egyedi rendszám elkészítése. Az egész ügyintézés és gyártás átfutási ideje körülbelül 2-4 hét.

Az egyedi rendszámtábla elkészíttetéséhez bizonyos dokumentumokra is szükség lesz, azaz a jármű eredeti forgalmi engedélyére, régi rendszámtáblájára, magánszemély esetében a személyes okmányokra, cég esetében 3 hónapnál nem régebbi cégkivonatra, aláírási címpéldányra és szükség esetén meghatalmazásra. Az egyedi rendszám elkészülte után nem kell a különleges járműazonosítót megújítania, érvényessége örökre szól!

Ha Ön is szeretne egyedi rendszámot készíttetni, azonban nem tudja, hogyan kezdjen hozzá az ügyintézéshez, forduljon bizalommal a Forwex Bt.-hez, a minőségi, megbízható szolgáltatást garantáljuk, mindenben a segítségére leszünk! Segítségünkkel elkerülheti az ügyintézést és buktatóit, majd  rövid időn belül kézhez kaphatja új, egyedi rendszámtábláit! További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.rendszamtabla.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-936-3372-es számon, vagy írjon e-mailt az info@rendszamtabla.hu címre!