RSS Feed

Tegye meg az első lépéseket a tengeri jogosítványért hajóvezetői tanfolyamon!

Minden vágya, hogy saját maga vezethessen hajót a tengeren? Nagyszerűen érzi magát a vízen, ezért szeretné a terveit a közeljövőben megvalósítani? Nem érdemes az álmai elérésével sokáig várni, hiszen bármikor jelentkezhet hajóvezetői tanfolyamra, ahol színvonalas oktatás keretein belül juthat hozzá a tengeri jogosítványhoz.

Sokan vagyunk, akik szívesen tartózkodunk a víz közelében, de az is előfordul, hogy nem elégszünk meg ennyivel. Ha úgy érezzük, hogy örömmel vezetnénk mi magunk hajót, lehetőségünk van hajóvezetői tanfolyamra jelentkezni. A tengeri jogosítvány megszerzése nem a legkönnyebb feladat, de egy színvonalas képzésen, profi oktatók segítségével mi is hozzájuthatunk. Bátorságunkon múlik, hogy mikor veszünk részt a számunkra megfelelő hajóvezetői tanfolyamon.

Magas szintű tudást szerezhet a Sail-ing Kft. által meghirdetett hajóvezetői tanfolyamon. Aszerint, hogy milyen típusú hajót szeretne vezetni, különböző képzések közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. A nálunk megszerezhető tengeri jogosítványt más országokban is elfogadják. Az elméleti és a gyakorlati felkészítésre egyaránt hangsúlyt fektetünk, de segítséget nyújtunk a rutin megszerzéséhez is, hiszen a tengeri jogosítvány birtoklása önmagában nem jelent biztonságos tudást. Manőver tréningeket szervezünk, amelyek során végrehajthatja a legkényesebb hajózási műveleteket. Nagyszerű élményeket szerezhet, és felkészülten indulhat a nyílt vízre, ha hajóvezetői tanfolyamunkon tanul. Informálódjon az induló képzésekről, és tudjon meg többet a tengeri jogosítvány megszerzéséről a www.sail-ing.hu címen megtalálható weboldalunkon!

Feledkezzen meg a hátráltató tényezőkről, és tegye meg az első lépéseket a tengeri jogosítványért! Jelentkezzen színvonalas hajóvezetői tanfolyamunkra, és sajátítsa el könnyedén a szükséges tudást! Örömmel informáljuk részletesen, és adunk választ kérdéseire, ha keres bennünket elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-30-397-2919-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az office@sail-ing.hu e-mail címünkre!