RSS Feed

Téli öltözet az emblémázás lehetőségével

Az emblémázott tárgyak, anyagok különféle variációi segítenek egy céget népszerűsíteni, olyan emberek körében is ismertté tenni, akik esetleg még nem hallottak róla. Maga az embléma mérete, színei, és az egész ábra a cég vezetőinek elképzelésén múlik.

A különféle rendezvényeken külön ismertetőjeggyé válik a viselt ruha, ha az emblémázva van. Ezáltal könnyebben megtalálható a szolgáltató. Van sok olyan munkahely, ahol kötelező az egyenruha viselete. A munkaruha funkciója elsősorban a védelem. E mellett viszont egységet is teremt az adott helyen dolgozók között. A mindenki számára ugyanolyan ruházatot a cég biztosítja. A legtöbb helyen már az egyes öltözetet úgy adják oda az ott dolgozóknak, hogy azok emblémával vannak ellátva. Ez a vállalat arculatát tükrözi, és nagyban hozzájárul a pozitív kép kialakításához. A cégek többféle események alkalmával meg szokták lepni a náluk dolgozókat valamilyen ajándékkal. Minden évben egyre nagyobb fejtörést okozhat, hogy vajon mi az, aminek mindenki igazán örülne, és a cég arculatát is mutatná. Nagyszerű ötlet a különböző ruhadarabokat ellátni emblémával, és ezekkel megajándékozni a munkavállalókat. A hidegebb idő közeledtével nincs olyan ember, akinek nem lenne szüksége melegebb ruhadarabokra. Kitűnő megoldás lehet, ha pulóverekre, esetleg kabátokra, sálakra, sapkákra emblémáztatjuk a cég logóját. Ezek mindenki által naponta hordott ruhadarabok, így biztos, hogy nem válnak feleslegessé.

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. különböző módokon végez emblémázást. A kiválasztott anyagoktól függően készíti el a kérteket. A www.dualreklam.hu –n tájékozódhat tevékenységünkkel kapcsolatban. Teljes mértékben segítjük a választásban, tervezésben.

Amiért nem bánja meg, ha minket választ:

  • precíz munkát végzünk
  • teljesítjük az extra igényeket
  • minimális időintervallumon belül elkészülünk
  • modern technológiával dolgozunk

Emblémáztassa nálunk a kiválasztott termékeket, és biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a végeredménnyel! A weboldalon található telefonszámainkon, és a dual@dualreklam.hu e-mail címen elérhetőek vagyunk!

Címkék: , ,