RSS Feed

Teljes munkaruházati felszerelés transzfernyomással

Többféle helyszínen dolgoznak munkatársaival, és mindenütt szükség van az egyen munkaruházatra? A nyári melegben célszerű minden dolgozójának egyszínű pólót nyújtania, amelyeket transzfernyomással egyedi feliratozással láthat el. Emellett pedig érdemes gondolnia az időjárás viszontagságaira is, hiszen kültéri helyszíneken tevékenykedve szüksége lehet esőkabátra, vagy hosszú ujjú felsőruházatra. Ezeket szintén egységessé teheti logóval vagy egyedülálló ábrával.

 

Vállalkozásunk jellegétől függetlenül szükségünk lehet a kényelmes munkaruházatra. Tevékenységünk jellegétől függ, hogy alkalmanként vagy napi rendszerességgel hordjuk ezeket. Fontos ügyelnünk arra, hogy hol és milyen külső tényezők környezetében végezzük a munkánkat, és elengedhetetlenek az ennek megfelelő kialakítású ruhadarabok. Gondolnunk kell a kültéri megjelenésre, így az időjárás változására is. Érdemes teljes munkaruházati felszerelést rendelnünk, méghozzá cégünk logójával ellátva, vagy valamilyen speciális felirattal megkülönböztetve. Számos nyomtatási mód közül választhatunk, aminek a megoldását mindenképp szakemberre bízzuk. Transzfernyomással az említettek egyedülállóan valósíthatók meg, ezért figyelembe véve az anyagok minőségét, ezzel kiváló eredmények születhetnek.

 

A Step Kft. képviseletében minőségi szolgáltatást nyújtunk, bármilyen nyomtatási módszert igényel. Munkaruházatait színvonalasan látjuk el felirattal, logóval, vagy igénye szerinti más jellegű ábrával, ugyanis transzfernyomással is foglalkozunk, ami mindezt kiválóan teszi lehetővé. A kivitelezésre váró anyagok típusaitól függ, hogy melyik korszerű nyomtatási technikát alkalmazzuk. Rengeteg ötletünk van arra, hogyan lehet egyedivé alakítani az egyszerű ruhadarabokat. Igyekszünk tanácsot adni, és szeretnénk, ha Ön is maximálisan elégedett lenne a tőlünk kapott termékekkel. A www.stepkft.hu internetes oldalunkon bővebb információhoz juthat tevékenységünkkel kapcsolatban.

 

Viseljenek cégénél igényes, transzfernyomással egységessé alakított munkaruházatot, bárhol tevékenykednek éppen! Ezek elkészíttetésével bízzon meg bennünket, hogy hosszú időn keresztül helytálló termékekkel gazdagodhasson! Kérdéseit felteheti a 06-94-345234 –es telefonszámunkon, valamint az info@stepkft.hu e-mail címünkön.