RSS Feed

Tények és tévhitek a bontott autóalkatrészekről

Az élet produkál olyan helyzeteket, amikor autónk felmondja a szolgálatot egy meghibásodás miatt. Utóbbit az esetek többségében a jármű rossz alkatrészei okozzák, ezért mihamarabb javításra szorulnak, vagy cserére. Az új autóalkatrész árak érdekében általában mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, de minek terheljük magunkat, ha más megoldás is lehetséges erre az esetre?

Jelentős összeget spórolhatunk meg, ha bontott autóalkatrészek mellett döntünk! Sokan ezeket a termékeket szkeptikusan fogadják, ugyanis bármiről legyen szó, a vásárlók jobban kedvelik mindenből az újat. Egy bontott autóalkatrész is lehet ugyanolyan megbízható, mint egy új, ugyanis ezek a tartozékok nem sérültek, műszakilag teljesen megbízhatók. Általában a használt alkatrészeket olyan autókból nyerik ki, amelyek totálkáros balesetet szenvedtek, vagy egyéb okok miatt ki lettek vonva a forgalomból, de egyes tartozékai teljesen hibátlanok, biztonságosak műszakilag és még értékesíthetők.

Nemcsak spórolási szempontokat érdemes figyelembe venni a bontott autóalkatrészekkel kapcsolatban, hanem járművünk korát, és típusát is, ugyanis a már nem gyártott, régebbi szériájú autók esetében nem érdemes új tartozékokat vásárolni, mert ezeknek a termékeknek az ára sokszor megfizethetetlen, a nehéz beszerzés, gyártás miatt, ezzel szemben egy használt alkatrész jóval alacsonyabb áron ugyanazt a minőséget nyújtja.

Mielőtt a bontott autóalkatrészek mellett döntenénk, mindenképp kérjük szakember segítségét és véleményét, mert ahhoz, hogy felmérhessük ténylegesen, hogy az általunk megvásárolni kívánt tartozék megfelelő kritériumokkal rendelkezik, ahhoz egy hozzáértői szemre van szükség! Önállóan ne döntsünk, mert egy műszakilag nem megbízható kiegészítő balesetet is okozhat! Bontott autóalkatrészeket mindig megbízható helyről vásároljunk, ahol, ha kérdés merülne fel, kielégítő, hasznos választ kaphatunk rá!

Ha Nissan gépjárművel rendelkezik, és műszakilag megbízható tartozékokra van szüksége, keresse a Magic-M Bt. kínálatát, ahol minőségi Nissan bontott autóalkatrészeket is vásárolhat! Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon a www.nissanbonto.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-290-6137-es számon, vagy írjon e-mailt az info@nissanbonto.hu címre!