RSS Feed

Terasz bútorok: egyediség a verandán is!

Otthonunk bútorainak kiválasztása nagy körültekintést igényel, hiszen a bútorokat hosszú távra választjuk. Bútoraink egyszerre szolgálják a kényelmünket, teszik a lakást vagy házat komfortosabbá, otthonosabbá, de esztétikai funkciókat is ellátnak. Fontos a meggyőző ár-érték arány, tehát az az elv, hogy valami értékeset, tartósat, minőségit vásároljunk kedvező áron! Egy bútornak tehát nagyon sokféle elvárásnak meg kell felelnie, nem árt, ha tetszik nekünk, ha illik az otthonunk stílusába, ha ízléses, tartós és ésszerű ára van! Ezek a szempontok a terasz bútorok kiválasztásánál is érvényesek!

Mi alapján válasszuk ki a terasz bútorainkat? Ezeket a berendezési tárgyakat többnyire csak jó idő esetén használjuk, szabadtéren, de vannak, akik télikertben, fedett teraszon egész évben hasznát veszik terasz bútoraiknak!

A terasz bútorok alapanyag szempontjából sokfélék lehetnek: fonott rattanból, műanyagból, fából, vagy fémből készült bútorokat különböztetünk meg. Az anyag érzékenységétől függ, hogy mennyire időjárásálló, mennyire igényel ápolást, karbantartást, mennyire állja a nedvességet, ellenáll-e a rozsdának. Ennek megfelelően kell kiválasztani azokat, amik leginkább megfelelnek az elvárásainknak!

Az anyagok, a méret és a tartósság mellett a színek is fontosak! A terasz bútorokat alapvetően a természetes, natúr színek jellemzik, de találunk fehéret, feketét, vagy akár pirosat is! A natúr színek minden környezetbe egyszerűen beilleszthetőek, jól variálhatóak egyéb kiegészítőkkel, textilekkel, terítékkel!

A terasz bútorok szezonális felhasználása előreveti a kérdést: amikor nincs rájuk szükség, hol fogjuk őket tárolni? Olyat válasszunk, ami összecsukható és kis helyen is elfér, vagy olyat, aminél mindegy, hogy mekkora, mert zárt teraszon használjuk egész évben, vagy van elég helyünk a téli tárolására is!

Amennyiben érdeklik a minőségi terasz bútorok, keresse fel a www.deco-design.hu weboldalt és válogasson nívós termékeink, bútoraink közül! Legyen egyedi terasz bútora! Felveheti velünk a kapcsolatot a +36-1-466-9358-as telefonszámon vagy pedig írhat az iroda@deco-design.hu email címre is, ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk egyedi bútorgyártással kapcsolatban!

 

Fotó: Jaksa Bálint