RSS Feed

Tervezzen különleges esküvőt szabadtéren, akár a fővárosban!

Esküvőjét szeretné különleges helyszínen, meghitt hangulatban, kültéren, ugyanakkor mindenképp a főváros közelében tartani? Igaz, hogy az esküvői helyszínek nagy része a városban általában beltéri, de találhat olyan lehetőséget, ahol a szabadtéri esküvő is gond nélkül lebonyolítható.

Az esküvőszervezés rengeteg fontos feladatot rejt magában, amelyek közül az egyik legalapvetőbb az esküvői helyszín kiválasztása. Különösen akkor elgondolkodtató, ha szabadtéri esküvőt tervez, de semmiképp nem kíván Budapesttől messzebb található, vidéki esküvői helyszín mellett dönteni. Szerencsére a város közvetlen közelében is számos zöld övezettel találkozhat, ahol a természet szépsége emeli az esemény fényét. Az esküvőszervezés főbb mozzanatai között lehet említeni még többek között a pontos dátum kitűzését, az esküvői dekoráció megtervezését, valamint a lakodalmas menü kiválasztását is. Ha kellően körültekintő, egyszerűen találhat olyan esküvői helyszínt, ahol minden kívánságnak megfelelően a teljes esküvőszervezést is vállalják. Ez célszerű is lehet, hiszen egyszerűbbé és könnyebben lebonyolíthatóvá válhat a nagy nap az azonos helyen tevékenykedő, összeszokott szakemberek munkájának együttműködésével.

Teljes körű esküvőszervezést vállalunk, így az esküvői dekoráció és a lakodalmas menü tekintetében is rendelkezésre állunk, itt a Diófa Étterem és Rendezvényházban. A főváros csodaszép, természetes környezetében szabadtéri és fedett esküvői helyszínt egyaránt tudunk biztosítani. Megfizethető áron nyújtunk lehetőséget arra, hogy házasságát egyedülálló szabadtéri esküvő keretein belül tarthassa meg. Igényei szerint teljesítjük a ránk bízott feladatok mindegyikét. A www.mifaker.hu –n részletes tájékoztatással várjuk esküvői helyszínünket és az esküvőszervezést illetően, ezért érdemes minél hamarabb ellátogatnia honlapunkra!

A tökéletes esküvőszervezés, és a különleges esküvői helyszín adta felejthetetlen hangulat céljából keressen fel bennünket, hogy lakodalma minden szempontból kiválóan sikerülhessen! Hívjon minket a 06-30-7322531 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@diofa-etterem.hu címünkre!