RSS Feed

Tollfeliratozás ajándékba!

Néhányan a különféle ünnepek elérkezését megelőzően gondterhelten merengenek maguk elé a tökéletes ajándék ötleteken törve fejüket. Valljuk be, a férfiak gyakrabban szembesülnek ezzel a problémával, ám ez egyáltalán nem gond, hiszen az utolsó pillanatok egyikében is felcsillanhat a szikra, és kitalálhatjuk a tökéletes meglepetést. Ha ez mégsem fordulna elő, akkor most bemutatunk egy remek ötletet, amely bármelyik ünnep alkalmával bevethető, mégis minden időben különleges és egyedi tud maradni.

A tollfeliratozás igazán példás ötletnek ígérkezik, mert a megajándékozott teljesen személyre szabott ajándékot kaphat. Ki ne örülne egy gyerekkori tréfás mondat emlékén, a legkedvesebb szavak emlékének felidézésén, és mindezt egy olyan eszközön, amely minden nap a közvetlen környezetünkben van, így napjában többször elmosolyodunk, amikor a kezünkbe vesszük. A tollfeliratozást különféle színekkel, betűtípusokkal, mintákkal tehetjük még jellegzetesebbé, mely teljes mértékben a megrendelő fantáziájára van bízva.

Cégünk, a Step Kft. 1992-ben alakult meg, profi csapatunk azóta áll ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk főbb specifikációja közé tartozik a szitanyomás és transzfernyomás, melyek segítségével egyedi pólókat, egérpadokat, pénztárcákat, tollakat, és számos más terméket látunk el feliratokkal, képekkel. Minőség, pontosság, gyorsaság, amely kiemeli minket a versenytársaink közül. Ha az utolsó pillanatban gondolta meg magát, és a tollfeliratozás mellett dönt, cégünk akkor is rendelkezésére áll, így nem kell mást tennie, mint felvennie velünk a kapcsolatot!

Ha Önnek is megtetszett a tollfeliratozás egyedi lehetősége, esetleg további szolgáltatásink iránt is érdeklődik, látogasson el www.stepkft.hu weboldalunkra, és tájékozódjon! Kérdéseit bátran felteheti a 94 / 345-234-es telefonszámon, vagy írjon nekünk levelet az info@stepkft.hu e-mail címre! Személyes megkeresésre is van lehetőség, melyet Szombathelyen, a Rákóczi Ferenc utca 13. szám alatt tehet meg.

Bátran keressen fel minket, akár még ma, és lepje meg szeretteit a várva várt ajándékkal!