RSS Feed

Töltse szabadidejét családjával – méghozzá egy kalandparkban!

Rengeteget dolgozik a hétköznapok során, ezért csak kevés időt tud családjával együtt tölteni? Ilyenkor a hétvégékre kell terelni a hangsúlyt, és igazi hétvégi családi program lehet a budapesti kalandparkok egyikének meglátogatása, ahol önfeledten szórakozhat párjával és gyermekével együtt.

Napjaink rohanó világában egyre ritkább, amikor hosszabb órákon, napokon át jól érezheti magát családja társaságában. Amikor ez a kívánsága végre teljesül, a pihenésen kívül mindenképp tanácsos valamilyen izgalmas, testet és lelket is aktívan igénybevevő szórakozási lehetőséget választania. Ha már van gyermeke, olyan hétvégi családi program után érdemes nézni, amely során a kicsi is jól érzi magát.

Kalandparkokkal egyre gyakrabban lehet találkozni. Ezek a létesítmények tökéletesen eleget tesznek az előbb felsorolt szempontoknak, hiszen a hétvégi családi program szabadtéren, a friss levegőn, izgalmas játékok kipróbálásával, vidáman tölthető el. A felnőttek és gyerekek számára is ideális, különféle nehézségű feladatok teljes mértékben segítik a kikapcsolódást, valamint az ügyességet is fejlesztik. A fővárosban él? Akkor se aggódjon, hiszen kalandparkok Budapesten is találhatóak!

Különleges, érdekes játékokkal, gyerekfelügyelettel, kedvező árakkal várjuk Budapesten megtalálható, könnyen megközelíthető Orczy Kalandparkunkban. Helyszínünk ideális a hétvégi családi program megszervezésére, valamint idősebbeknek, és a fiatalabb korosztálynak is önfeledt időtöltést jelenthet. Weboldalunkon, melyet www.orczykalandpark.hu webcímen érhet el, informálódhat árainkról, és további hasznos tudnivalókat is olvashat. Telefonos elérhetőségünk a 06-20/293-9990-es szám, amennyiben pedig üzenetet szeretne küldeni részünkre, azt megteheti a www.orczykalandpark.hu weboldalunkon keresztül.

Egyedülálló élményre vágyik? Szeretné, ha a közös programok igazán szórakoztatóak és eseménydúsak lennének? Akkor szervezze hétvégi családi programját szabadtérre, kalandparkunkba! Szeretettel várjuk!