RSS Feed

Töltsön feledhetetlen napokat gyerekbarát szállodában!

Hamarosan eljön az ideje a kikapcsolódásnak, de még nem tudja, hol foglaljon szállást családja részére? Gyermekeivel együtt utazna, ezért fontos, hogy gyerekbarát szállodát találjon? Érdemes a wellness hotelek sorából válogatnia, hiszen könnyen ráakadhat olyan bababarát szállásra, ami igényeinek teljes mértékben megfelel, ráadásul a környezet is páratlan élményekben részesíti majd Önt és gyermekeit.

Családos emberként a munkaidőben zajló feladatok megoldásán kívül az otthon töltött órákban is rengeteg teendőnk van. Szülőként temérdek tennivaló vár ránk nap, mint nap, ezért fontos, hogy ha nem is rendszeresen, de legalább néha szánjunk időt a pihenésre. Nagyon sokat jelenthet mindegyikünk számára, ha eltöltünk néhány napot olyan helyen, ami a megszokott környezetünktől távol esik. Gyermekkel utazva fontos, hogy speciális eszközökkel várjanak bennünket, hiszen a kicsi fürdetéséhez, etetéséhez nélkülözhetetlenek a különféle kellékek.

Kellemes hangulattal, kényelmes szobákkal, felkészült és segítőkész személyzettel várjuk Hotel Orchidea wellness hotelünkben. Gyerekbarát szállodánk szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy minden napja kiválóan teljen. Természetvédelmi területünk könnyen megközelíthető a fővárosból, vagy az ország más tájairól érkezve. Gyógyfürdőzés, és sportolás céljából is egyedülálló lehetőségeket nyújtunk, így családja tagjai kivétel nélkül megtalálhatják a legmegfelelőbb kikapcsolódási módot, éttermünk pedig ételkülönlegességek széles választékát kínálja. Tájékozódjon bővebben bababarát szállásunkról weboldalunkon, a www.hotelorchidea.hu –n!

Töltsön feledhetetlen napokat wellness hotelünkben, maga mögött hagyva a fárasztó hétköznapokat! Pihenjen egész családjával együtt egyedülálló lehetőségeket nyújtó szálláshelyünkön! Belföldi nyaralása alkalmával válassza gyerekbarát szállodánkat! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-74-532720 –as telefonszámunkat hívva, vagy írjon üzenetet az info@hotelorchidea.hu e-mail címünkre!