RSS Feed

Tudja biztonságban autóját éjszaka és hétvégén is!

Rendszeresen szükséges gépjárművével a fővárosban parkolnia, és sokszor okoz nehézséget, hogy mindezt biztonságos környezetben oldja meg? Munkahelyén tartózkodása idejére, de akár abban az esetben is, ha elutazik, teljes mértékben megbízhat a budapesti parkolás nagyszerű lehetőségében, amit fedett parkolóház biztosít. 

Autótulajdonosként számos előnyt élvezhetünk, hiszen saját időbeosztásunk szerint, a kiszámíthatatlan tömegközlekedési eszközök használata nélkül juthatunk el bárhova. Azonban problémánk is merülhet fel, hiszen a fővárosban meglehetősen nehéz megfelelő parkolóhelyet találunk, főként, ha a belvárosban van elintéznivalónk. Abban az esetben, ha rendszeresen kell megoldanunk a budapesti parkolást, netán elutazunk a közeljövőben, és maximálisan megbízható helyet keresünk gépjárművünk tárolására, akkor a korszerű parkolóházak kiemelkedően jó megoldást nyújtanak több szempontból. Nem kell félnünk a különféle veszélyektől, így az anyagi károktól sem, amit szabadtéren, őrizetlen parkolóban a tolvajok, és az időjárás viszontagságai is lehetővé tehetnek. Egy parkolóház esetében mindezekről megfeledkezhetünk, és bízhatunk a modern megoldásokban.

Teljes biztonságot nyújtó, korszerű berendezéssel működő, bármikor igénybe vehető parkolóházunk nagy segítséget nyújt a budapesti parkolás egyszerű lebonyolításában! Kifogástalan biztonsági felszereltséggel várjuk parkolóházunkban, ahol könnyen oldhatja meg járműve tárolását, bármilyen hosszú időről van szó. Óránkénti díjainkról, havi és éves bérleteinkről, kedvezményeinkről, valamint parkolóházunk egyéb tudnivalóiról olvasson részletesen honlapunkon, a www.franklinhaz.hu–n!

Legyen biztos autója védelmében, és hagyja nyugodt szívvel parkolóházunkban kedvenc kocsiját, akár éjszakákra, hétvégékre is! Feledkezzen meg a nap, mint nap előforduló nehézségekről, és a folyamatos stresszről, a budapesti parkolás egyedülálló, megbízható lehetőségét választva! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket a 06-1-328-0960–as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@franklinhaz.hu címünkre!