RSS Feed

Tudjon meg többet a hidraulikus beépítésű liftekről!

Lift beépítését tervezi, vagy a meglévő felújítására van szüksége? Érdemes részletesen tájékozódnia a hidraulikus működésű liftekről, ugyanis számos pozitívum szól az ilyen típusú felvonók gyártása mellett!

A több szintes épületek emeleteit úgy tudjuk a legkönnyebben megközelíteni, ha rendelkezésünkre áll az igényeinknek megfelelő lift. Nem csak személyszállítás céljából, hanem bútorok, egyéb tárgyak esetlegesen szükséges mozgatását tekintve is nagy segítséget jelenthet. A felvonók főként a hajtás típusát tekintve többfélék lehetnek. Megkülönböztethetünk hidraulikus üzemű hajtást, és villamos üzemű hajtást. A kötélrendszer segítségével mozgó, villamos üzemű felvonók több szempontból különböznek a napjainkban már gyakrabban és hatékonyabban alkalmazott hidraulikus társaiktól. Az utóbbiak előnye, hogy csak felfelé menet közben fogyasztanak energiát, lefelé a gravitáció hatására egyszerűen mozognak. 3-4 emelet magasságig használhatóak, így a beépítési és az üzemeltetési költségek is meglehetősen kedvezőek lehetnek! Bármilyen lift üzemeletetése mellett döntünk, fontos, hogy alaposan átgondoljuk, melyik felvonót választjuk.

Az INTERLIFT Kft. munkatársaiként segítünk bármilyen típusú felvonó beépítése esetén, valamint az üzemeltetés során vállaljuk a rendszeres karbantartási munkálatok elvégzését is! Elképzelései szerint teljesítjük a felvonók gyártását, így az adott épület magasságának, stílusának megfelelően kiviteleztetheti az új liftet! Nagy gondot fordítunk a kiváló minőségre, így nem kell aggódnia a felmerülő problémák miatt! Ha mégis nehézsége adódna az üzemeltetés során, bármikor rendelkezésére állunk! Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkkal kapcsolatban a www.interlift.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a hidraulikus működtetés előnyeit! Biztosítson minden szempontból megbízható liftet a látogatók számára! Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat, így nem csak a felvonó gyártása során lehet biztos a magas minőségben, hanem a későbbiekben is számíthat együttműködésünkre! Keressen minket a 06-1-334-4512-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az interlift@interlift.hu e-mail címünkre!