RSS Feed

Tudnivalók a szúnyogháló típusokról – Válassza ki a legideálisabbat!

Nyáron előszeretettel alszanak az emberek nyitott ablaknál, a nappali hőség ellen csakis éjszakai szellőztetéssel lehet küzdeni. Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy az ablakon keresztül otthonunkba férkőzzenek a különböző rovarok, bogarak, csakis egy módon védekezhetünk ellenük, ha idejében gondoskodunk a szúnyogháló felszereléséről!

Napjainkban többféle szúnyogháló típusból válogathatunk, legyen szó bejárati ajtóról, ablakokról, erkélyajtóról. A hagyományos, üzletekben kapható tépőzáras szúnyoghálók nem igazán hosszú életű darabok, előnyük, hogy bármikor könnyen eltávolíthatjuk őket nyílászáróinkról, és ezért a típusért mélyen a zsebünkbe sem kell nyúlni!

A fix keretes szúnyoghálók is az egyszerű kezelhetőséget képviselik, a nyár kezdetekor csak be kell helyezzük az ablakkeretbe, és máris védve vagyunk. Ugyanígy, amikor beköszönt a rossz idő, kivesszük helyéről, és pihentetjük a következő szezonig. A szúnyogháló kerete lehet alumíniumból és műanyagból. Hálója üvegszálas anyagból készül, ami ellenáll az időjárásnak, sűrű szövésű, műanyag bevonattal rendelkezik. Rögzítését az ablakkeretbe mágnessel, vagy akasztó füllel tudjuk megoldani.

A rolós szúnyogháló minden szempontból praktikus megoldás! Ha szeretnénk eltávolítani, egyszerűen csak fel kell húzzuk az ablak keretében, és máris élvezhetjük a friss levegőt, szúnyogháló nélkül! Ez a típus a modern technikai fejlesztéseknek köszönhető, a redőnyök elé utólag felszerelhetjük, tetőablakokra is ideális megoldás. Az oldalra húzható szúnyogháló tulajdonképpen a rolós típus tovább fejlesztése ajtókra. Mindenképp hosszútávú befektetés, kerete gondoskodik arról, hogy egy nagyobb huzat ne csapkodja, mint a hagyományos hálós ajtókat. A sűrű szövésű, szinte láthatatlan hálót az ajtó tokjára kell rögzíteni, a háló egy keskeny alumínium keretben található, amit vízszintesen oldalra húzhatunk.Használhatjuk egy szárnyú – és dupla szárnyú ajtók esetében is!

Ha minőségi szúnyoghálóra lenne szüksége, a Fény-Őr Kft. kínálatában megtalálja! Termékeinket weboldalunkon, a www.parkanydiszkont.com címen elérheti! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-366-6151-es számon, vagy írjon e-mailt az info@redonydiszkont.hu címre!