RSS Feed

Ügynök helyett biztosítási alkuszhoz forduljon!

Legyen szó bármilyen biztosításról, az emberek többsége hajlamos összekeverni a biztosítási alkuszokat az ügynökökkel, pedig óriási különbség van köztük. A biztosítási ügynökök olyan személyek, akik egy adott biztosító társaság termékeit értékesítik. Esetükben nem az a cél, hogy az ügyfelek a legjobb ajánlatot találják meg a kínálatban, hanem az, hogy az általuk képviselt biztosító társaság termékét, szolgáltatását vásárolják meg, vegyék igénybe. Emiatt előfordulhat az, hogy egyesek olyan biztosítást vesznek igénybe, ami nem teljesen felel meg az elképzeléseiknek, így csalódnak az adott biztosító társaságban. Ezzel szemben a biztosítási alkuszok valóban az ügyfelekért vannak: segítségükkel sokkal könnyebb megtalálni a kínálatban azt az ajánlatot, ami megfelel az érdeklődők elképzeléseiknek.

A biztosítási alkuszok teljesen függetlenek a különböző biztosító társaságoktól, és a legfőbb céljuk az, hogy az ügyfelek igényeihez legjobban illő ajánlatokat megtalálják a választékban. A biztosítási alkuszok mindenben az ügyfelek rendelkezésére állnak, bármilyen, a biztosításokkal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolnak. Az alkuszoknál pár éve elérhetők az úgynevezett biztosítási kalkulátorok, melyek használatával még egyszerűbb az ügyfelek igényeihez igazodni, ennek köszönhetően rövid időn belül rálelhetnek az ideális ajánlatra. A biztosítási alkuszok munkája a szerződés megkötésekor sem ér véget! Ha igény van rá, komoly segítséget tudnak nyújtani kárügyintézésben, így az ügyfelek a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapják az őket megillető kártérítést. A biztosítási alkuszok az ügyfelek helyett is figyelik a biztosításuk évfordulóját, és időben figyelmeztetnek annak közeledtére, adott esetben egyből elküldik az aktuális ajánlatokat is.

A biztosítási alkuszokkal könnyű rálelni az ideális biztosításra! Ha Ön is inkább biztosítási alkusztól kérne segítséget, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Pannon-Safe Kft.-hoz! Társaságunk hosszú évek óta meghatározó szereplője az alkusz piacnak, velünk csakis előnyökre tehet szert. Tájékozódjon termékeinkről, szolgáltatásainkról honlapunkon, amit a www.pannonsafe.hu címen ér el! Ha kérdései lennének, keressen minket telefonon, a 06-72-222-010-es számon vagy küldjön e-mailt az info@pannonsafe.hu címre!