RSS Feed

Ülőmunkát végez?

Ha a mindennapos munkavégzésünk alapvetősége az ülés, akkor tudhatjuk, hogy ez leírva nem hangzik túl körülményesnek, de a gyakorlatban lehetnek visszásságai az állandó ülésnek. Aki irodában dolgozik, esetleg otthon, tehát olyan munkát végez, amihez számítógépet használ, annak előbb utóbb szembesülni kell a hát és derékfájással, hogy az egyéb esetleges problémákat ne is említsük. Ugyanakkor, ha az egészségügyi kockázatokat félre tesszük, akkor is elmondható, hogy nem könnyű úgy a munkára vagy esetleg játékokra koncentrálni, (munkaidőn kívül természetesen) ha egy kényelmetlen székben ülünk.

Persze mint mindenre, úgy erre is van megoldás, de milyen szempontokat tartsunk szem előtt, ha irodaszékeket vásárolunk, akár otthoni, akár munkahelyi felhasználásra? Az első és talán a legfontosabb, hogy irodaszékünk megfelelő alátámasztással szolgáljon a derekunknak és a hátunknak, mindezzel elkerülhetőek az esetleges fájdalmak, illetve hosszú távon akár a komolyabb következmények is. Persze a megfelelő irodaszéknek nem csak egészségesnek, hanem komfortosnak is kell lennie, gondolva itt arra, hogy a kartámasz legyen megfelelő magasságban, avagy legyen állítható, az ülő felület igazodjon a test anatómiájához, illetve, hogy a háttámla kövesse a gerinc vonalát. Ezeken felül fontos az anyagfelhasználás is. Tehát, hogy a nyári melegben, amikor hajlamosabbak vagyunk az izzadásra, megfelelően szellőzzön az anyag, továbbá fontos, hogy ne okozzon irritációt. Ha mindezek megvannak, akkor már csak meg kell találnunk azt a céget, akiktől jó áron szerezhetjük be új irodaszékeinket!

Ha szeretne minden tekintetben minőségi, és nem utolsó sorban kedvező árú irodaszékeket vásárolni munkahelyére, vagy akár otthonába, akkor bennünk garantáltan nem fog csalódni! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.irodaiszekek.hu –ra!

Ha további kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-20-432-2220 telefonszámon, illetve a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen!