RSS Feed

Utazza körbe a világot hihetetlenül kedvező árakon!

Világot látni sosem késő! Akár fiatal korban, akár családdal, vagy már a nyugdíjas évek során, mindig lesz olyan hely a világban, mely felfedezésre vár. Manapság sokan azért nem vágnak bele egy utazásba, mert sokallják az árakat. Pedig, ha egy kicsivel több energiát fektetünk bele, remek utazásokat szervezhetünk, akár fillérekből is! A külföldi szállások többsége három csoportba sorolható.

Vannak a nagyon olcsó, általában diák vagy turista szállóként funkcionáló külföldi szállások, melyek tényleg filléres áron várják az odalátogatókat. Ezek szinte minden nagyobb városban fellelhetőek, és legfőbb előnyük, hogy nagyon kedvező áron kínálnak ágyat, szobát vagy apartmant. Hátrányuk, hogy a többség önellátós, illetve sok esetben idegenekkel kell osztozkodni a fürdőszobán, rosszabb esetben a szobán is. Ezeket a külföldi szállásokat leginkább kalandvágyó fiataloknak találták ki, akik szívesen ismerkednek, és nem okoz számukra különösebb problémát másokkal osztozkodni.

A külföldi szállások második kategóriája a közép-árkategória, mely városoktól függően eltérő lehet, de még mindig roppant kedvező árakat kínálnak. Ezek általában már saját szobát és fürdőszobát tartalmaznak, illetve olyan plusz szolgáltatásokat is, mint a reggeli vagy az ingyenes parkolás és társaik. Ha egy romantikus utazást tervezünk a párunkkal, esetleg nyugdíjasként szeretnénk világot látni, ezek a szállások kiváló választásnak bizonyulhatnak!

Végezetül pedig a drágább, illetve luxus szállások közül is válogathatunk. Ezeknek az ára nagyon eltérő lehet, attól függően, hogy a szállás mennyire esik messze a belvárostól, kínál-e étkeztetést vagy wellness szolgáltatást, továbbá, hogy hány csillagos. A külföldi szállások között az sem ritka, hogy egy luxus szállást foglalhatunk le fillérekért, főként, ha úgynevezett last minute ajánlatról van szó!

Ha a szállást már kiválasztottuk, az utazást könnyedén megoldhatjuk, akár bérelt autóval, akár busztársasággal, vonattal, repülővel vagy sofőrszolgálattal. Mindegyik esetben találhatunk kedvező ajánlatokat! Ha Ön is olcsón szeretne külföldi szállást találni, látogasson el a www.csakszallas.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén írjon nekünk az info@csakszallas.hu e-mail címen!