RSS Feed

Válassza ki munkatársait kézírásuk alapján! – Hatékony módszer a HR terén

Aki vállalkozást vezet, tisztában van azzal, hogy mennyire nehéz a cégen belül olyan kollégákat találni, akikkel céltudatos munkacsoport építhető fel a vállalkozáson belül. Manapság számtalan módszert bevet a vezetőség annak érdekében, hogy jobban megismerhesse a kollégákat, ezáltal könnyebben tudnak reális következtetéseket levonni egy-egy munkatárs esetében, de komoly, szorgalmas csoport felépítéséhez már kevés a hétvégi csapatépítő tréning, ennél hatékonyabb módszerre van szükség, mégpedig grafológiai elemzésre!

A grafológiai elemzésekből számtalan információ leszűrhető a munkatársakról, ezért nem véletlen, hogy egy-egy komolyabb pozícióra bekér a főnökség kézzel írott szövegeket, hiszen a betűalakítás és a sorvezetés külleme bemutatja a pályázók igazi pozitív és negatív tulajdonságait!

Általában a kiválasztások és az előléptetések esetében mindenki a legjobbat szeretné mutatni magából, ezért a munkatársak többsége képes akár kisebb-nagyobb hazugságokat is elsütni annak érdekében, hogy ő is kiválasztott legyen. A grafológiai elemzésekkel a téves következtetések kizárhatóak, hiszen a betűformázás, sorvezetés ösztönössé válik, amivel senkit sem lehet becsapni, ennek köszönhetően a vezetőség sokkal tisztább képet kap a munkatársról, sőt, új információkra is fény derülhet!

A grafológiai elemzésekből kikövetkeztethető, hogy valójában a kolléga, aki eddig csendes és visszahúzódó arcát mutatta, mennyire lázadó, együttműködő, vagy, hogy az önbizalma a helyén van-e. Ez utóbbi főként a sorvezetésből derül ki, hiszen akinek egy üres papíron oldalra dől a kézírása, valószínűleg nem tiszta énképpel rendelkezik, ami például egy vezetői pozíció esetében elengedhetetlen, hiszen aki egy csapat élén áll, megfelelő kritikai érzékkel kell, hogy rendelkezzen önmaga és a munkatársai felé is!

Ha nem szeretne hosszas kiválasztási folyamatokba bonyolódni, válasszon hatékony módszert a végső döntéshez, éljen a grafológiai elemzés lehetőségével! Kiss Beáta, grafológus vagyok, forduljon hozzám bizalommal! Szolgáltatásaimról a www.grafobuvar.hu címen tájékozódhat, kérdés esetén hívjon a 06-20-386-0571-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a kiss.beata@grafobuvar.hu címre!