RSS Feed

Válasszon nagy teherbírású irodai széket otthonába, vagy munkahelyére!

A nagy teherbírású székek egyik legfőbb jellemzője, hogy akár 150 kilós súlyt is elbírnak, ebből kifolyólag masszív felépítéssel rendelkeznek, és a megszokottól eltérően erőteljesebb kialakításúak, így mindenképp előnyös választásnak bizonyulnak, ha a teherbírás számunkra releváns kérdés!

Egy hagyományos irodai szék terhelhetősége 100-110 kg között van, de ez nem minden esetben elegendő. A súlyunk ne befolyásoljon minket a nagy teherbírású székek vásárlásakor, ugyanis a terhelhetőség nemcsak erre utal, hanem a nagyobb, folyamatos igénybevételre is! A nagy teherbírású székek nevükből adódóan elsősorban abban különböznek a hagyományos típusoktól, hogy rendkívül jó ellenálló képességük van bármilyen külső tényezővel szemben, az átlagon felüli súlyokkal is kiválóan megbirkózik. A székek masszív, strapabíró alkatrészekkel rendelkeznek,az ülőlap és a háttámla rendelkezik erős szivacsozással és átlagon felüli szövetminőséggel.A csillagtalpak acélból és alumíniumból is készülhetnek, a gázliftek is megkapják az XXL minősítést, a karfák is a megnövelt igénybevételhez alkalmazkodnak.

A nagy teherbírású székek bárki számára ideális választást jelentenek, aki hosszú távra szeretne ülőalkalmatosságot vásárolni. A székek rendkívül komfortosak, otthon és a munkahelyen is nagy hasznát tudjuk venni. Akik gerinc- vagy derékbántalmakkal küzdenek, nekik még inkább ajánlott a nagy teherbírású szék megvásárlása, ugyanis a háttámla rész úgy van kialakítva, hogy egy hosszú munkanap után nem érzünk kínzó fizikai fájdalmat, a szék hozzájárul a helyes testtartás megőrzéséhez.

A nagy teherbírású székeket az Irodaszékek webáruházából megvásárolhatja, ahol most hosszított, 3 éves garanciát biztosítunk a termékre! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! A székeket honlapunkon, a www.irodaiszekek.hu címen megtekintheti! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-361-9395-ös számon vagy érdeklődjön e-mailen a szekek@irodaiszekek.hu címen!