RSS Feed

Valentin-napra keres ajándékötleteket? Itt van néhány!

Közeleg a Valentin-nap, amikor valami ajándékkal kellene meglepnie párját, de nincs semmi ötlete? Felesleges plüssök, csokoládé és mütyürök helyett idén legyen kreatívabb! Adunk néhány tippet, hogy érje el, hogy az idei Valentin-nap különlegesebb legyen, mint az eddigiek, és párja egy darabig ne felejtse el!

A kézzel írt üzenetek tökéletes Valentin-napi ajándékok, és még pénzbe se kerülnek. Készítsen egy kisméretű füzetet, aztán írja bele, hogy miért szereti kedvesét! Ha nincs füzet, de van post-it, akkor írjon szerelmes üzeneteket, aztán ragassza a tükörre szív alakban! Ha vannak közös képeik, tökéletes Valentin-napi ajándékokká változtathatja őket, ha lakásdíszt csinál belőlük néhány képkerettel, de szöveget is bekeretezhet. Rajzolhat is, ha van hozzá tehetsége, de ha nincs, akkor próbálkozzon a számítógépén, mert így az eredmény mindentől függetlenül aranyos lesz! Ha inkább az írásban jeleskedik, vegyen sok borítékot, tegyen beléjük fotókat, idézeteket, írja le, hogy miért, illetve mennyire szereti párját, majd ragassza le őket, és írja rájuk, hogy milyen alkalmakkor nyithatja fel őket! Ha jól csinálja, akkor a következő Valentin-napig el se fogynak! Ha tud főzni, akkor jöhet egy új recept, néhány különleges hozzávaló, és egy terített asztal! És ha mindez nem nyerte el a tetszését, akkor van még egy tippünk, ami bombasiker lehet: küldjön virágot, vagy valamilyen ajándékot a munkahelyére! Ha a virágot választja, akkor az mindenképp legyen vörös rózsa, de a lényeg ez esetben az, hogy a kollégák irigykedjenek!

Ha a virágküldés mellett tenné le a voksát, akkor válassza a FlorAwesome Kft. szolgáltatását! Virágkötőink hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek, mi pedig akár külföldre is vállaljuk a kiszállítást! Keresse fel a www.theflowerbird.com címen elérhető honlapunkat, és válasszon egy Valentin-napi csokrot! Ha kérdése lenne, keressen bennünket elérhetőségeinken! Hívja a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkat, illetve írjon az info@theflowerbird.com e-mail címünkre!