RSS Feed

Változatosság, élmény, biztonság

A nyári szünetben igazi kihívás a szülők számára, hogy napról napra olyan programokat biztosítsanak gyermekeik számára, amely változatos, élményekben gazdag és leköti a gyermek energiáit. Emellett nagyon fontos, hogy mindezt biztonságos, gyermekbarát környezetben tegyék.

A játszóházak berendezésének sokszínűsége, a változatos szolgáltatások növelhetik a látogatottságot, és gondoskodnak arról, hogy növekedjen a visszatérő vendégek száma. Emiatt érdemes időnként elgondolkodni azon, hogyan korszerűsíthető a meglévő játszóház, milyen lehetőség van arra, hogy folyamatosan újdonsággal szolgáljon a vendégek számára. A tervezgetés során azonban soha nem szabad elfelejteni, hogy az élmény nem írhatja felül a biztonságot. Jó hír azonban, hogy ez a két fogalom manapság már nem zárja ki egymást.  

Jó időben közkedveltek a szabadtéri lehetőségek is, így a korszerűsítést a játszótereken is célszerű megvalósítani. Fontos Önnek, hogy az ideális játszótér körbekerített, karbantartott, megóvott állapotú, mégis sokrétű lehetőségeket nyújtó közösségi tér legyen, változatos korú gyermekeinek is? Hogy ne történjen súlyosabb baleset, ha a gyermek lepottyan az egyik játékról, mert minden magasabb játszótéri eszköz alatt ütéscsillapítás céljából gumitégla vagy mulcs található? Az európai szabvány pont a hasonló problémák kiküszöbölésére szabja meg a gondos anyaghasználatot, és az apróbb részletekre való odafigyelést is, mint például hogy a hinta láncszemei közé véletlenül se szorulhasson be egy apró ujjacska.

Egyedi megoldásokat nyújtunk játszóházak kivitelezését, valamint játszóterek tervezését illetően, amelyekről a www.ips-gyermekszem.hu internetes oldalunkon részletesen is olvashat. Munkánk során elsődleges fontosságú számunkra, hogy úgy minimalizáljuk a sérülések lehetőségét, hogy nem csökkentjük ezáltal a játék önfeledtségét. A játszóházak berendezését tekintve rendkívül széles kínálatból tudja kiválasztani az Ön számára leginkább szimpatikus eszközöket. Minden esetben kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával gyártjuk termékeinket, nagy gondot fordítunk a biztonságos játszóházak építésére. Játszótér tervezése esetében is ügyelünk a színvonalas, biztonságos megoldások megvalósítására.

Lásson Ön is minden gyermek arcán örömet, amikor ellátogatnak létesítményéhez! Részesítse őket felejthetetlen élményekben egyedülálló játszóház berendezéssel! Bízza ránk a játszóház kivitelezését, készséggel állunk rendelkezésére, bármilyen speciális igénye, kérdése, észrevétele merül fel. Hívjon minket a 06-26-560358-as telefonszámon, vagy írjon az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címünkre!