RSS Feed

Van megoldás a fővárosi parkolás nehézségeire!

Aki rendszeresen közlekedik autóval Budapesten, pontosan tudja, milyen körülményes a fővárosi parkolás. Kevés parkolóhely van kialakítva, ami különösen igaz a belvárosi részekre. Ez persze bosszankodásra ad okot azok számára is, akik bizonyos programok miatt a külvárosból érkeznek autóval egy belvárosi kerületbe, és nem tudnak parkolóhelyet találni. Azonban a fővárosi parkolás igazi problémáját a belvárosi lakosok és munkavállalók élik át.

Vegyük példának a belváros szívét, az V. kerületet. Akik ebben a kerületben élnek, minden egyes hazaérkezéskor szembesülnek az V. kerületi parkolás komoly nehézségeivel. Sokszor elképesztően időigényes helyet találni, és csak nagyon ritka esetekben tud egy V. kerületi lakos az otthonához közel parkolni. Van azonban más probléma is fővárosi parkolással. Ha szerencsénk van, és találunk parkolóhelyet, akkor sem nyugodhatunk meg, hiszen az utcán hagyni az autót, veszélyekkel járhat. Egyrészt keletkezhetnek rajta véletlenül, de akár szándékosan okozott károk is; karcolás, horpadás, legrosszabb esetben el is lophatják. Másrészt az időjárás veszélyeinek is ki van téve, különösen a téli fagy károsíthatja az alkatrészeket. Egy váratlan vihar vagy netán jégeső hatalmas károkat okozhat a szabadban parkoló autónkban.

Szerencsére van megoldás, ha megbízható parkolóhelyet keresünk a belvárosban, hiszen lehetőségünk van parkolóházban hagyni autónkat. A Reáltanoda u. 5. szám alatti Franklin parkolóház biztonságos parkolást biztosít, akár egyszerre kétszáz gépjármű számára is. A parkolóház felsőfokú védelmet biztosít és megkönnyíti a belvárosban való közlekedést. Lehetősége van akár csak egy órára parkolni, de vehet havi és éves bérletet is, ezzel biztosítva parkolóhelyét.

Szeretne kényelmesen és biztonságosan parkolni az V. kerületben? Válassza a Franklin parkolóházat! További információért látogasson el honlapunkra, a www.franklinhaz.hu webcímre, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-328-0960-as telefonszámon, illetve az info@franklinhaz.hu e-mail címen!