RSS Feed

Védje az alkatrészeket a külső hatásoktól porszórással!

Környezetbarát és kedvező árú módszert keres a munkadarabok bevonására? Szeretné a festékveszteséget minimalizálni? Porszórással hatékonyan oldhatja meg a feladatot, ráadásul saját festékszóró berendezés beszerzése sem szükséges hozzá!

A munkadarabok festése nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a korrózióvédelem miatt is. Az elektrosztatikus porszórás rendkívül elterjedt, sokak által alkalmazott technika, amivel a tárgyak felületét a kiválasztott színű felületkezelő anyaggal vonják be. A hagyományos festéssel szemben sokkal pontosabb, egyforma vastagságú bevonatot kapnak a munkadarabok. A zsírtalanított fémtárgyakra színezett porfestéket szórnak egy speciális porfestőpisztollyal, ami az ellentétes töltésnek köszönhetően rátapad a felületre, majd ráolvasztják. Ha nem saját festékszóró berendezéssel szeretnénk a porszórást megoldani, lehetőségünk van a bérfestés igénybevételére is!

Az általunk gyártott porfestő kabinok egyedülálló technológiával rendelkeznek. Modern porvisszanyerő képességük és könnyű tisztíthatóságuk miatt rendkívül kedvező lehetőséget nyújtanak. Festékszóró berendezéseink elektrosztatikus, vagy tribosztatikus eljáráson alapulnak. Oldószermentesen és gazdaságosan valósítjuk meg a porszórást. A mellészórt porfesték könnyedén újrahasznosítható. Ha egyszerű, költséghatékony megoldást keres, porszóró falaink kiváló megoldást biztosítanak bármilyen munkadarab esetén. A bérfestési szolgáltatásunkon belül felkészülten vállaljuk a porszórást is. Környezetbarát módon, zárt technológiával, gyors és olcsó módszerrel teljesítjük a porszórást, így minden szempontból elégedett lehet. Tudjon meg többet tevékenységünkről, a porszórás előnyeiről és munkamenetéről a www.knipl.com internetes oldalunkon!

Valósítsa meg a munkadarabok felületének bevonását megbízható módszerrel! Érjen el kiváló eredményt költséghatékonyan, elképzelései szerint! Porszórás elvégzése ügyében keressen fel bennünket! Kérje egyedi ajánlatunkat, és tegye fel kérdéseit elérhetőségeinken! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-74-550-540-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címünkre!