RSS Feed

Végezze munkáját gyorsan, megbízható adatokat mutató refraktométerrel!

Igyekszik minden feladatot saját maga elvégezni gépjárműjét illetően, vagy autószerelőként tevékenykedik, és szüksége van a speciális eszközök alkalmazására? Autóalkatrész webshopokban egyszerűen megrendelhető refraktométer több szempontból is hasznos lehet munkája során, hiszen megállapítható a fagyálló és a szélvédőmosó folyadék dermedéspontja, valamint az akkumulátor sav állapota is könnyedén mérhető vele.

Szinte mindegyikünkkel előfordult már, hogy autónk nehezen indult, vagy túl nagymértékű fogyasztást tapasztaltunk. A téli időjárás következtében több szempontból is célszerű felkészülnünk a változásokra, ugyanis a hideg miatt a motornak több időre van szüksége az üzemi hőfok eléréséhez, emellett pedig a motorolaj viszkozitásának csökkenésével is számolnunk kell. Az alacsony hőmérséklet az akkumulátor teljesítményére szintén óriási hatással van, mivel a motor elindítása az év más időszakaihoz képest több energiát vesz igénybe. Problémát jelenthet a befagyott hűtővíz és a szélvédő mosására alkalmas folyadék rendellenes állapota is. Annak érdekében, hogy mindezektől a nehézségektől megóvjuk magunkat, és gépjárművünket kíméljük, nélkülözhetetlen a rendszeres ellenőrzés. Egyéni esetben és szerelőként is rendkívül nagy segítségünkre lehet egy refraktométer, amit bármikor és bárhova magunkkal vihetünk. A fagyálló, a szélvédőmosó folyadék dermedéspontjának, valamint az akkusav sűrűségének megállapítása céljából kiváló eszközünkként szolgál.

Nálunk autóalkatrészek, kiegészítők és szerszámok hosszú sorából válogathat annak megfelelően, hogy milyen feladatok várnak Önre! Cégünk, az Auto-Tools Hungary Kft. széles kínálattal várja, melyből a refraktométert is kedvező áron szerezheti be. Informálódjon részletesen termékeinkről a www.autoalkatreszabc.hu internetes oldalunkon!

Tegye egyszerűbbé és gyorsabbá feladatai teljesítését speciális munkaeszközök alkalmazásával, használja ki a refraktométer előnyeit Ön is! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket bizalommal a 06-1-796-0722-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@autotools.hu e-mail címünkre!