RSS Feed

Vegye fel a harcot a rágcsálók ellen!

A hideg idő beköszöntével számos állat téli álomra tér. Vannak azonban olyan példányok, melyek a telek átvészelésére inkább biztos élelem- és búvóhelyforrást keresnek maguknak. Ilyenek a ház körül felbukkanó rágcsálók, az egerek is.

Az egerek megjelenésének a háznál nem kedvez a manapság jellemző változékony téli időjárás, mely az enyhe és zord időszakokat váltogatva újra és újra bekényszeríti a rágcsálókat otthonainkba. Az egerek jelenlétének számtalan jele van, úgymint:

  • Megdézsmált élelemkészletek – leggyakrabban pincékben, padlásokon és éléskamrákban észlelhető, de olykor a konyhákba is bemerészkednek
  • Ürülék – a ház bármely szegletében előfordulhat
  • Vájatok – ritkán ugyan, de előfordul, hogy a meglévő réseken és lyukakon túl, újabb vájatokat készítenek maguknak
  • Kaparászás – főként az esti órákban hallható, a falak mögül észlelhető kaparászás
  • Bolhák és más élősködők megjelenése – az egerek bundájából elszóródó élősködők

Emellett számtalan jel utalhat még az egerek jelenlétére, így ha bármelyiket is észlelnénk, azonnali segítségre van szükség, mielőtt az állomány elszaporodna, és kiirtásuk lehetetlenné válna.

A rágcsálók elleni leghatásosabb módszer a modern egércsapdák kihelyezése. Ez a módszer jóval hatékonyabb, mint a méreg alkalmazása, hiszen azt saját kisállatunk is elfogyaszthatja, és gyermekekre is veszélyt jelenthet. Az egércsapdák célszerű megoldást kínálnak, közvetlen és biztos eredménnyel.

Számunkra különösen fontos, hogy vásárlóinkat mielőbb megszabadítsuk a kellemetlen tényezőktől, így kizárólag hatásos módszereket kínálunk rágcsálóirtás tekintetében. Termékeink mind ellenőrzött, megbízható forrásból származnak, és garantált megoldást kínálnak mindenki számára. Tekintse meg kínálatunkat a www.szunyogvadasz.hu oldalon, ahol részletes információkkal gazdagodhat a korszerű egércsapdákkal kapcsolatban! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket telefonon a 06-20-329-96-96-os számon, illetve e-mailben az info@szunyogvadasz.com címen!