RSS Feed

Vegyen részt disznóvágáson, egy páratlan helyszínen!

 

Régóta vágyik arra, hogy láthasson egy olyan disznóvágást, amit a falusi turizmus szokásai szerint bonyolítanak le, és Ön is kivenné a részét a különböző munkálatokban? Bugac pusztán lehetősége van erre, méghozzá több napon keresztül csodálhatja a tanya világát, és egyedülálló pusztaprogramokon is részt vehet.

Sokan rendkívül kíváncsiak vagyunk a disznóvágás munkafolyamatára, azonban nem adódik alkalmunk megismerkedni vele. Mindegyikünk vágyik legalább pár napos kikapcsolódásra a hűvös hónapokban is, amit nagyszerűen összeköthetünk egy disznóvágáson való részvétellel. Országunkban vannak olyan csodaszép helyek, ahol nem csak a tájban gyönyörködhetünk, hanem pusztaprogramok is várnak bennünket. Bugac pusztán nem csak a tanya világa kerülhet közelebb hozzánk, hanem elcsodálkozhatunk azon, mennyi pozitívumot rejt a falusi turizmus, és akár disznóvágáson is kivehetjük a részünk a különféle munkálatokból.  

Aktív kikapcsolódás, pihenés, és egyedi körülmények között történő disznóvágás lebonyolítása céljából is a legjobb helyen jár Bugac pusztán! A falusi turizmus keretein belül rengeteg programmal, étkezési és szálláslehetőséggel, valamint egyéni igényeinek megfelelő, élményekben dús lehetőségekkel várjuk Gedeon tanyánkon. Betekintést nyerhet a disznóvágás rejtelmeibe, felfedezheti a vidéki világ érdekességeit, és önfeledten szórakozhat a megrendezésre kerülő pusztaprogramok bármelyikén szeretteivel együtt. Látogasson el honlapunkra, a www.gedeonfarm.hu –ra, és tájékozódjon az általunk kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, majd válasszon megfelelő időpontot a Bugac pusztán eltöltendő időre!

Remek lehetőség egész családja, vagy baráti köre számára pusztaprogramon részt venni, és megismerkedni közelebbről a falusi turizmus előnyeivel! Válassza a disznóvágás egyedülálló helyszínen történő lebonyolítását, és gazdagodjon különleges pillanatokkal! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen bennünket bátran az info@gedeonfarm.com e-mail címünkön, vagy igényelje egyéni árajánlatunkat a 06-30-3497755 –ös telefonszámunkon!