RSS Feed

Vendéglátó szoftver használatával a vendégeket és az étteremkritikusokat is lenyűgözheti!

Egy étterem számára fontos az elismerés, hiszen az egyik fokmérője a sikernek éppen az, hogy mennyire tud népszerűvé válni. A vendéglátó egységek a vendégekből élnek, ezért kiemelt jelentőséggel bír az, hogy milyen gyorsan tud magának presztízst kiépíteni, és azt milyen hosszú ideig tudja megtartani. Ha éppen nincs szerencséje, vagy valami hibádzik, akkor lehúzhatja a rolót.

Az ételek színvonala, a séf, illetve konyha stílusa, a hely kialakítása mind elsődleges szempont egy étterem pozitív, vagy negatív megítélésénél, ám ez nem minden. A lényeg ott munkál a kulisszák mögött. Az, hogy az ételköltemények mellé milyen kiszolgálást kap a vendég, meghatározza, hogy milyen szájízzel távozik, és milyenre értékeli a vendéglátó egységet.

A vendéglátó szoftver használatával mindenkit lenyűgözhet a vendégektől az étteremkritikusokig. Mire képes egy vendéglátó szoftver, ami miatt ma már egyetlen vendéglátó egységből sem hiányozhat, így az Ön étterméből sem?

A vendéglátó szoftver használatával lehetővé válik kezelni a vegyes fizetést, a szervizdíjat, lebonyolítani a rendeléseket, kezelni a törzsvendégeket, standolni, kimutatásokat, statisztikákat lehívni, elszámoltatni a munkatársakat, kezelni a raktárkészletet, összeállítani a menüt, vagy folyószámlát vezetni, és ez még csak a jéghegy csúcsa! A vendéglátó szoftverben minden megvan, amire szükség lehet egy étterem vezetéséhez.

A www.vendeglato-szoftver.hu weboldalon részletekbe menően megosztjuk mindenkivel a Stand-Mágus Kft. nagyszerű termékének, a vendéglátó szoftvernek a jellemzőit.  Váltsa ki könnyedén vendégei, kritikusai csodálatát és elismerését egyetlen, igényesen összeállított és precízen megtervezett vendéglátó szoftver használatával! Ha szívesen kipróbálná a termékünket, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén: hívjon minket a + 36-70-650-1339-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@ettermiprogram.hu email címre!