RSS Feed

Videokaputelefon: a beléptetés új korszaka

A beléptető rendszereknek fontos funkciójuk van, ugyanis a biztonságra ügyelnek. Elsősorban az a feladatuk, hogy az illetéktelen behatolókat képesek legyenek visszatartani. Nem mindegy, hogy milyen eszközt használunk ennek a célnak az elérésére. Vannak hatékony és kevésbé hatékony lehetőségek is.

A beléptetési rendszerek között ma már sokféle fajtát találunk, mi most azokra koncentrálunk, amelyeket a legtöbben napi rendszerességgel használnak: a kaputelefonokról van szó!  A kaputelefonok a legelterjedtebb és a legismertebb, általános beléptető rendszerek, amelyeknek a használatával korlátozhatjuk, illetve szabályozhatjuk a házba, lakásba bejutókat. Hiszen sokan megfordulnak egy nap a kaputelefon előtt, megesik, hogy nem minden hátsó szándék nélkül. Egy kedves ismerős, vagy egy sosem látott idegen, postás, vagy valaki, aki ismerős, de nem tudjuk beazonosítani? Ugye, mennyivel egyszerűbb lenne, ha a szemébe nézhetnénk annak, aki a kapuban áll, és nem csupán a hangjára, illetve a beszédére hagyatkozhatnánk?

Amíg a régebbi kaputelefon típusoknál a lényeg az volt, hogy egy gomb segítségével a megfelelő lakásba tudtunk csengetni és így felvenni a kapcsolatot az ott lakókkal, addig az új kaputelefonok már többre is képesek. Képesek arra, hogy maximális ellenőrizhetőséget biztosítsanak, képet is adjanak a hang mellé. Amíg a régi rendszereken csak hang útján lehetett kommunikálni, addig az új kaputelefonok már hangot és képet is tudnak közvetíteni. Így nincs mód arra, hogy az ajtó előtt álló látogató elrejtse a személyazonosságát, vagy meghamisítsa azt! A színes videokaputelefonok érintőképernyővel használhatóak, videót is rögzítenek, sőt, a modern igényeknek megfelelően akár applikációval is működtethetőek!

Érdeklik a legújabb kaputelefon megoldások? Keressen minket bizalommal! A www.telemontazs.hu weboldalon közelebbről is megismerkedhet azzal a céggel, ami minőségi szolgáltatásokat tud nyújtani Önnek is különféle, minőségi rendszerekkel kapcsolatban. Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és örömmel segítünk, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb beléptetési rendszert, kaputelefont, videokaputelefont, vieomegfigyelőt, riasztót, vagy kapunyitót! Nincs más dolga, csupán annyi, hogy felhívja a 06-1-206-3133-as, vagy a 06-1-464-3410-es telefonszámok egyikét, esetleg ír nekünk telemontazs@telemontazs.hu e-mail címre! Ezeken a csatornákon felteheti kérdéseit, illetve bővebb információt is szerezhet termékeinkről, szolgáltatásainkról!