RSS Feed

Villanyoszlopok állítása daruval

Nehezebb, nagy odafigyelést igénylő munkafolyamatok elvégzésében vesz részt, és szükség van szakszerű segítségre? Az autódaruk, teherdaruk alkalmazásával elérhető a pontos elhelyezés, és bármilyen szerelési munkálatok ezzel támogathatóak.

A speciális tevékenységeknél, a különféle karbantartási és építkezési munkáknál nagy szükség lehet kifejezetten ezeket a feladatokat kiválóan teljesítő eszközökre. Az autódaruk, teherdaruk kifogástalanul oldják meg az ehhez hasonlókat. Szállítmányozás során is fontos szerepet játszanak a nagy teherbírással rendelkező, erős daruk. Számos olyan szerkezet működik a világ minden pontján, amelyek létesítéséhez, karbantartásához az adott helyszínen szintén nélkülözhetetlen az autódaru, teherdaru használata. A különféle beton, fa oszlopok, így a villanyoszlopok telepítése és kiszedése során ugyancsak az autódaruk szorgalmazzák a gyors és biztonságos megoldást.

Remek és gyors munkára számíthat, ha cégünket, a Kovács ’89 Kft. tevékenységét választja! Autódaruzás, teherdaruzás és szállítmányozás területén is jó kezekben tudhatja a teljesítendő feladatokat, ha az Ön vállalkozása is megbízható partnert keres az oszlopok telepítéséhez és kiszedéséhez, vagy más, hasonló munkafolyamatokhoz. Igyekszünk hatékonyan elérni a legkiválóbb eredményt, hiszen ez elvárás tőlünk.

Honlapunkon, a www.kovacsdaru.hu weboldalon bővebben tájékozódhat magas színvonalú munkánkról, valamint a cégünkkel kapcsolatos aktuális tudnivalókról. Vannak olyan nehéz munkafolyamatok, amelyek esetében kifejezetten nagy segítség, ha felelősségteljesen, pontosan sikerül a megvalósítás. Ilyen például a villanyoszlopok állítása, vagy a nagy súlyú gépek emelése. Ezek megoldásában is készségesen állunk rendelkezésére. 

A Kovács ’89 Kft. egyedülálló szolgáltatást nyújt, bármilyen anyag mozgatásáról legyen szó:

  • Hozzáértő szakemberekkel
  • Nagy odafigyeléssel
  • Precíz munkával
  • Korszerű berendezésekkel
  • Megbízhatósággal

Kérjen maximálisan megbízható eszközt, és válasszon ennek működtetéséhez hozzáértő szakembereket az eltervezett tevékenység teljesen jó eredményének eléréséhez! Bátran keresse munkatársainkat az info@sanyidaru.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06-30-933-39-28-as számon!