RSS Feed

Virágküldés a világ bármely pontjára

Semmiképp nem szeretné azért kihagyni az ajándékozást, mert az ünnepelt éppen külföldön tartózkodik? Egy nemzetközi virágküldő szolgálat segítségével a világ bármely részére egyszerűen és gyorsan küldhet virágcsokrot!

Virágot adni mindig szép gesztus, egy nemzetközi virágküldő szolgálat igénybevételével pedig a külföldi városokban tartózkodó szeretteink, kedvesünk részére is gond nélkül eljuttathatjuk ajándékunkat, bármilyen alkalomról legyen szó. A rengeteg előnnyel járó virágküldés ma már elterjedt szinte mindenütt, és bevált módszer azok számára, akik valamilyen oknál fogva nem tudják személyesen átadni a virágcsokrot.

A nemzetközi virágküldés az alábbi előnyöket nyújtja számunkra:

  • Precíz, rövid időn belüli ügyintézés.
  • Kényelmetlen, hosszú ideig tartó utazás mellőzése.
  • Egyedülálló összeállítások.
  • Gyorsan történő kézbesítés.
  • Szinte bárhova igényelhető.

Egy teljes mértékben megbízható nemzetközi virágküldő szolgálat áll a rendelkezésére, ha cégünket választja, sőt, a virágcsokrokon kívül virágdíszekkel és temetési koszorúkkal is foglalkozunk, így bármilyen jellegű esemény adtán kifejezheti kedvességét, részvétét, akár távolról is. Egyedülálló módon tud válogatni a www.theflowerbird.com honlapunkon a szebbnél szebb termékek között, ugyanis színek, virágok, formák és alkalmak szerint is megkülönböztettük a növényeket – így átláthatóan és könnyen valósulhat meg a legtökéletesebb csokor összeállítása.

A virágküldés külföldre nálunk igazán egyedi módon zajlik: gondoskodunk arról, hogy a címzetthez legközelebbi virágboltból szállítsák ki a csodaszép ajándékot. Amennyiben nem biztos benne, hogy az alkalomhoz leginkább illő növényeket választaná, van egy jó hírünk: weboldalunkon a virágok jelentésének rövid leírásával igyekszünk segíteni vásárlóinkat a döntés meghozatalában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30/9339570-es telefonszámunkon, de elérhetőek vagyunk a www.theflowerbird.com oldalunkon található üzenetküldőn keresztül is!

Lepje meg virágcsokorral kedvesét, vagy szívéhez közel álló hölgy rokonát!