RSS Feed

Virágküldés országosan? Megoldható!

Sokan vannak úgy vele, hogy ha virágot szeretnének ajándékozni, akkor azt csakis személyesen adják át, ha törik, ha szakad. Emellett akkor is kitartanak, ha a megajándékozni kívánt szerettük, vagy barátjuk az ország másik végén lakik, és inkább nem adnak neki semmit születésnapja, vagy névnapja alkalmából. Pedig a virágküldés országosan is megoldható, hiszen már számtalan, erre szakosodott cég foglalkozik azzal, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára.

Az országos virágküldéssel bárki számára elérhető, így pár kattintással megoldható ez a probléma! Az Escada virágküldő szolgálat weboldalán akár az alkalomnak megfelelően is választhat csokrot, így ha egy évforduló, aranylakodalom, vagy akár egy esküvő az, amin nem tud részt venni, de ki szeretné fejezni az ezzel kapcsolatos érzéseit, és meg szeretné mutatni az ünnepelteknek, hogy bár távol van, de gondol rájuk, akkor könnyedén megteheti. Csak keresse fel a www.escadaviragkuldes.hu címen elérhető honlapot, tekintse meg a rendelhető csokrok hosszú sorát, válasszon, a többit pedig ránk bízhatja!

Az országos virágküldés segítségével Magyarország egyik végéből is küldhet csokrokat a másikba, de ha ez nem lenne elegendő akár ajándékcsomagot is választhat. Egy csokor virág mellé egy doboz bonbon, vagy egy üveg kiváló minőségű bor meghitté varázsolhatja az ajándékozást, és elfeledtetheti, hogy nem tudott személyesen megjelenni az eseményen.

De a legjobb indok az országos virágküldés mellett az, hogy meglepheti kedvesét akkor is, ha épp nincsenek egy helyen, és még alkalom sem kell hozzá. Nincs olyan nő, aki ne szeretné a virágokat, még ha tagadja is ezt! A virágcsokor a legromantikusabb ajándék, ennél jobban semmivel sem lehet kifejezni a szerelmet.

Válassza Ön is az országos virágküldést, válassza a FlorAwesome Kft.-t! Ha kérdése lenne a rendeléssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Hívja a +36-30-933-9570-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!