RSS Feed

Vízi kalandban szeretne részt venni? – Béreljen kajakot!

A vízi túrák életre szóló élményt nyújtanak, ennek ellenére sokan elvetik az ötletet, hogy részt vegyenek benne, arra hivatkozva, hogy nem rendelkeznek a megfelelő felszereléssel. Szerencsére manapság ez a legkisebb gond, ugyanis a vízi túrák elengedhetetlen eszközei, a kajakok megvásárlása nem is szükséges, ha rendelkezésre állnak a bérelhető kajakok!

A kajak bérléssel csakis jól járhatnak a sportolni vágyók, hiszen az ügyintézésen kívül mással nem is kell foglalkozniuk. Sem a karbantartási és fenntartási kötelezettségekkel nem kell számolniuk, hiszen a kölcsönzési díjjal rendezve vannak az ilyen járulékos költségek is.

A kajak bérlési díja ezenfelül nemcsak a fenntartási költségeket tartalmazza, hanem a szükséges felszerelést is, így a vízitúrák alkalmával semmiben sem fog hiányt szenvedni, és az út során nem érheti semmilyen kellemetlen meglepetés. A bérelt kajakokhoz tartozó csomagokat olyan szakemberek állítják össze, akik tisztában vannak a nélkülözhetetlen felszerelésekkel!

A kajakok többféle típusban, kialakításban, méretben állnak az ügyfelek rendelkezésére, ezért mielőtt élne a kajak bérlés lehetőségével, fontos tisztáznia, hogy valójában milyen vízi járműre lesz szüksége, milyen aktivitáshoz, hány főre stb. De természetesen, ha még tapasztalatlan e téren, vagy elvész a kínálatban, a szakemberek mindenben a segítségére lesznek!

Végül, a kajakok bérlésekor annak érdekében, hogy a vízi túra során minden a legnagyobb rendben menjen, egy kisebb oktatást tartanak a szakemberek, amelynek keretén belül minden fontosabb mozzanatot megmutatnak, így semmilyen probléma nem szakíthatja meg az önfeledt szórakozást!

A minőségi, teljes körű és rugalmas kajak bérlés szolgáltatásért keresse a Kajakshopot! További információkért tekintse meg weboldalunkat, amelyet a www.kajakshop.hu címen érhet el! Kérdés esetén keressen minket bizalommal telefonon a 06-20-942-3290-es számon vagy írjon e-mailt az info@kajakshop.hu címre!