RSS Feed

Zuhanykabin-variációk tavaszra

 Fürdőszobáinkba attól függően, mekkora is a tér, választhatunk zuhanykabint, vagy fürdőkádat. Az, hogy melyiket célszerűbb beszerezni, a fürdőszoba mérete, és a tisztálkodási szokásaink függvénye. Van, aki gyorsan letusolós fajta, és vannak olyanok, akik szeretnek hosszú, forró fürdőket venni a kádban.

A fürdőszobai kellékek közül a fürdőalkalmatosság a legmeghatározóbb darab. Ez foglalja el a legnagyobb helyet, emellett életünk fontos részévé vált a tisztálkodás, tehát központi kérdés az erre való berendezés.

A kádak előnye, hogy fürdeni és zuhanyozni is lehet bennük, viszont kisebb helyiségekbe alkalmatlan, és gyakran fröcsköl ki a víz. A zuhanykabinok ezzel szemben tusoláshoz lettek kitalálva. A kellően tágas tér elegendő a biztonságos guggoláshoz, körbeforduláshoz, és a hajunkat is moshatjuk anélkül, hogy a fél fürdőszobát beterítené a monszun. Bizonyos típusok esetében, ahol van, Niagara opciót választva órákat állhatunk a frissítő zuhany alatt, és még a kezünket sem kell mozdítani hozzá.

Választhatunk hagyományos zuhanykabint, mely lehet íves, vagy szögletes tolóajtóval ellátott zuhanyzó, de megépíthetjük álmaink fürdőkamráját is az úgynevezett Walk-in zuhanykabinok segítségével.

A tolóajtós kabinok egyszerűen használhatóak, és általában ezekért nem kell csillagászati összegeket fizetni. Van bennük beépített csaptelep, tehát kényelmes egyben megvásárolni ezt a fajta zuhanykabint.

Ha egy kicsit szabadabb szelleműek, kreatívak vagyunk, és fontos számunkra a megfelelő tér zuhanyzás közben, választhatjuk a Walk-in megoldást. Könnyen tisztítható üvegfelületek, modern és letisztult megjelenés, merevítőkkel ellátott zuhanykabin a végeredmény. Ezekhez nem feltétlenül társul zuhanytálca, elég egy egyszerű lefolyó. A csaptelep megjelenése, mérete, formája és az extra berendezések tárháza végtelen a Walk-in zuhanykabin opciót vizslatva.

Hogy melyik megoldást választja, kizárólag Önre van bízva. Mi az Axo Saniter Kft.-nél arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket ajánljuk Önnek. Termékeinket megtekintheti a www.axosaniter.hu weboldalunkon, kérdéseit pedig szívesen fogadjuk az axo@axosaniter.hu e-mail címen keresztül. Munkaidőben telefonon is készséggel segítünk, ha a 06 30 910 7151-es telefonszámunkon hív.

Ha fürdőszobáról van szó: Ön kigondolja, mi segítünk a megvalósításban!