RSS Feed

Polgári szertartás kültéri helyszínen

mifaker.hu

Az esküvő kiemelkedő része a polgári ceremónia. A nagy nap e pillanatait tarthatjuk meghitten, vagy a lakodalomra is meghívott vendégek társaságában. Rengeteg előkészületet igényel az esküvő szervezés is, amelyek között egyik legfontosabb az igényeinket maximálisan kielégítő esküvői helyszín kiválasztása.

A polgári házasságkötés időpontját és helyszínét minél előbb érdemes meghatározni, hiszen annál könnyebb lesz a legjobb szolgáltatókat kiválasztani. Eltérés lehet abban is, hogy tartanak-e egyházi esküvőt is, és ha igen, különböző vagy ugyan azon a napon a polgári esküvővel. A polgári esküvő helyszínének kiválasztása óriási feladatot jelent minden házasulandó számára. Vannak, akik a polgári szertartást külön tartják. Vannak, akik pedig csak úgy tudják elképzelni esküvőjüket, hogy a polgári szertartás és a lakodalom ugyanott kerüljön megrendezésre.

Nagyszerű ötlet szabadtéri helyszínt választani a polgári szertartás lebonyolítására. Bárhol lehetőség van házasságot kötni, de ezt az adott terület anyakönyvvezetőjénél szükséges jelezni. A törvény lehetővé teszi, hogy kültéren történjen a polgári szertartás, viszont ezt nem mindenhol vállalja el a hivatal. Nélkülözhetetlen ennek időben utána nézni, és időben bejelenteni a házasságkötési szándékot.

Fontos, hogy a zene, amit a szertartás előtt és alatt hallgatunk, szintén illeszkedjen az esküvő stílusához. Átgondolást igényel, hiszen az ifjú pár mindkét tagjának ízléséhez igazodnia kell.

A Diófa Étterem és Rendezvényház kitűnő választás, amennyiben Ön is szabadtéren szeretné kimondani a boldogító igent. Budapest könnyen megközelíthető részén, és e mellett mégis zöld környezetben található éttermünk és rendezvényházunk. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk a polgári szertartáshoz, és az ezt követő lakodalom folyamán. Elképzelései szerint kedvező áron, és kreatív ötletekkel nyújtunk tökéletes segítséget szabadtéri esküvője lebonyolításához. A www.mifaker.hu internetes oldalunkon részletesen tájékozódhat szolgáltatásunkról.

Tartsa nálunk élete legszebb napjának egészét, és mi gondoskodunk a felejthetetlen hangulatról! Elérhetőek vagyunk az info@diofa-etterem.hu e-mail címen, vagy telefonon a 30 732 2531 –es, és a 20 437 9772 –es számokon!

 

Címkék: , , ,